Следва

ART глътка CONTOUR за богатство и вдъхновение

This is Her! - твоят аромат!

This is Her - твоят аромат! 

All About Life преди 7 години

Декември е. Месецът на най-светлия семеен празник. И повод да правим подаръци и да покажем колко скъпи са роднините и приятелите. В съвместната ни игра с Notos Bulgaria ще играете за феноменалния парфюм на ZADIG&VOLTAIRE THIS IS HER!, който ще отиде при един от вас, отговорил ни на въпроса:

"Откъде идва името на френската модна къща?" 

Подсказваме ви, че отговорът можете да намерите на страниците на View Sofia. Очакваме отговорите ви на добре познатия [email protected] в срок до 16.12.2016 г.

Като за финал, завършваме с една мисъл на създателя на бранда Thierry Gillier, с която сме съгласни напълно:

“Не мога да си представя живота без парфюм. Харесва ми, когато оставя диря, защото е заявка за персоналността. Това е алхимия между теб и нещо друго.” - Thierry Gillier, основател

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.