Следва

Givenchy с нова концепция за рекламните си кампании

Мода от улицата - Новата ексцентрична идея на Карл

Всички харесваме Карл Лагерфелд заради безкрайния му талант, заради работата му за Chanel вече 20 години и...

All fashion преди 14 години

Всички харесваме Карл Лагерфелд заради безкрайния му талант, заради работата му за Chanel вече 20 години и най-вече заради ексцентричния му стил на обличане.



Вече харесваме Кайзера и заради умението му да се самоиронизира. Миналата седмица мосю Лагерфелд е бил забелязан от папараци да се разхожда из улиците на Париж с доста семпло облекло – черен панталон, черно сако, риза и ръкавички. Без традиционните 18 верижки, 22 пръстена и куп други артистични аксесоари.

Този път ни направи силно впечатление с бялата си памучна чанта, която освен, че е много удобно, или поне така предполагаме, е и с надпис „KARL WHO?”, което само по себе си говори за чувството за хумор на Карл и за това как иронизира звездната мания на Холивуд.

Явно и в България имаме нужда от такива чанти, след като през последните две години се появиха куп еднодневни звезди от нищото. А и улиците ще изглеждат много по весели с хиляди хора носещи чанти от типа „PENKA WHO?”, “JORO WHO?”, “DANNY WHO?” и пр.
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.