Следва

We love: Плажната Бела Хадид

Кой какво облече на Critics Choice Awards 2016

Влюбени сме в роклята на прекрасната Кейт Бекинсейл и готик визията на Лили Колинс...

All fashion преди 7 години

Влюбени сме в роклята на прекрасната Кейт Бекинсейл и готик визията на Лили Колинс.

22-ата церемония на Critics Choice Awards се проведе вчера в Санта Моника, Калифорния, а черения килим на събитието бе фрашкан от звезди.

Големият победител на вечерта се оказа новата лента на Райън Гослинг и Ема Стоун - La La land, която грабна приз за "Най-добър филм на 2016" и с това направи сериозна заявка и за престижния "Оскар".

Братът на Бен Афлек - Кейси Афлек, пък е "най-добър актьор", а статуетка за "най-добра роля" грабна чаровно бременната Натали Портман, чиято визия беше повече от безупречна.

В галерията горе>>> ви показваме всички визии на звездите, за да можете да прецените кой попада в списъка с "Най-добре облечени" и в този с "Най-зле облечени".

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 13 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.