Следва

Звездните бебета на 2016!

Коледното писмо на покойната принцеса Даяна

Всички помним принцеса Даяна, като страстен защитник на безброй благотворителни организации...

Други преди 7 години

Всички помним принцеса Даяна, като страстен защитник на безброй благотворителни организации.

Оказва се, че покойната лейди Ди е обожавала  да пише благодарствени писма, изпращайки множество на ден.

Наскоро едно такова писмо ще бъде продадено на грандиозен търг. В саморъчно написаното съобщение от 1996 година, "принцесата на народа" благодари на приятеля си Саймън Барнс за неговия коледен подарък.




"Даяна имаше такава откритост и искреност, именно заради тях всички я обичаха толкова. Всичко това виждаме в това очарователно коледно писмо", казва вицепрезидентът на компанията организирала търга - Робърт Ливингстън.

Част от писмото, което се предполага, че ще бъде продадено за над две хиляди паунда, гласи: "Бях изключително трогната да получа вашия прекрасен подарък - Не съм чела "Селестинското пророчество" и определено разчитам на вас да ме предупреждавате за такива велики книги! Благодаря ви, че мислите за мен по време на Коледа. След всичките промени, които настъпиха през тази година, е чудесно от ваша страна да бъдете толкова внимателен. Надявам се, че 1997 ще бъде по-щастлива година за вас - аз лично не мога да чакам да се измъкна от тази! С много обича, Саймън, и огромно прочувствено благодаря за книгата ми."

Писмото е написано в Кенсингтънския дворе, а Даяна споменава книгата "Селестинското пророчество" на Джеймс Редфийлд, която през 1996 година става световен бестселър.

Освен това покойната принцеса споменава, че същата тази година е много тежка за нея - това никак не е случайно, защото именно тогава тя и принц Чарлз финализират развода си.

За съжаление обаче 1997 година не е много по-добра за принцесата, тъй като това е последната година от живота й.

More Други