Следва

Пържени филийки, глазирани с бадеми

Наградите от "Кубо и пътят на самурая" отлитат при...

Наградите от "Кубо и пътят на самурая" отлитат при... 

All About Life преди 7 години

„Кубо и пътят на самурая“ тръгва на вълнуващо и поучително приключение на 3D от 9 декември. Магията на Страната на изгряващото слънце ни завладява с историята на смелото малко момче Кубо и силата на родителската любов, която може да победи всяко зло. Освен, че анимацията е супер сладка и е подходяща не само за деца, но и зa възрастни, в играта на View Sofia и Форум Филм България играете, за да спечелите много забавни награди и една много вкусна такава. Отговорът на въпроса: "Кой актьор озвучава забавния Бръмбар?" е Владимир Карамазов. Получихме много правилни отговори от вас и благодарим на всички ви за участието. Пристъпваме към наградените, които са, както следва: 

Кристина Христова печели комплект за оригами



Химикалки печелят:

Никола Василев 

Ивелина Георгиева

Йордан Дойчинов

Силвия Тодорова


Двойният суши сет, осигурен от Asia Hot Spot отива при:

Донка Чолакова


Честито! Очакваме спечелилите да се свържат с нас, за да уточним получаването на наградите. Останалите следете следващите ни готини игри и конкурси!  

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 7 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 7 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.