Следва

Кожата ти обича BIODERMA

Ники Божилов с нова колекция и нов шоурум

Най-новата колекция на лейбъла NIKOLAY BOZHILOV носи името INSECTIC...

All fashion преди 7 години

Ники Божилов представя най-новата колекция от лейбъла си NIKOLAY BOZHILOV - INSECTIC утре, 14 декември 2016 г.. Събитието ознаменува откриването на новия шоурем на марката на бул. Патриарх Евтимий 80 и ще продължи през целия следобед. 

Вдъхновението за колекцията INSECTIC идва от природата, съвсем отблизо, плюс света на насекомите и науката за изучаването им - ентомология. Капсулната колекция изследва формите, текстурите и цветовете при едни от най-дребните представители на животинския свят и ги редуцира в дрехи за съвременния дамски гардероб.
Дизайнът на моделите е резултат от концепцията на лейбъла NIKOLAY BOZHILOV да изследва науката и да я претворява във функционална форма. Редуват се и се смесват твърдо и меко, плътно и прозрачно, мат и гланц, вталено и обемно.



Акцент в колекцията са ръчно изработените корсети с елементи от конструкцията на насекомите. Цветовете и материите наподобяват визията на инсектите - черен лак, вълнен мъхест кашмир, сребриста вискоза, санжениращата коприна, меняща цветовете си от зелено към червено при движение и светлина.



Модели са Христина и Кристияна, снима Васил Германов.

More All fashion