Следва

Dare U: Джамсу – из Библията за красота на корейките

Test Drive: Коледа, нежност, Bourjois

Нощта на празника никога не е черна! Тя е дълбоко наситена с тъмно виолетово, ултра-тъмно зелено и бездънно синьо...

Hair преди 7 години

Нощта на празника никога не е черна! Тя е дълбоко наситена с тъмно виолетово, ултра-тъмно зелено и бездънно синьо.

С тези цветове си играе и новата палитра на Bourjois - Palette Le Smoky, изпълнена с ултра-шик нюанси, подсилени с елегантна нотка на проблясваща и грациозна закачка.

Шикозната кутийка с убийствен дизайн предлага осем сложни нюанса с различни ефекти - едва доловимо перлени или блестящи, които могат да бъдат съчетани по безброй начини.

Сенките на Bourjois се нанасят с лекота, като без усилие постигаме и интензивност, и наслояване. Освен това ни обещават цели 12 часа трайност, за да бъдем перфектни в Коледната нощ. И всяка друга, разбира се.



Залагаме на черно, обсипано със златисти частици в убийствено комбо с тъмно лилаво с миниатюрни розови частици, защото са толкова изкусително шикозни, че ни превръщат в истински парижанки - по-чаровни и по-различни, а целият свят ни завижда.

За да е още по-безупречна визията, кокетно посягаме и към червилото Rouge EditionVelvet, което ни "подарява" печелившия матов завършек, сега и завинаги!

Дълбоката лилава фуксия поръсва с чувственост устните и кара изтънчените господа да се обръщат след нас. Цветът е особено актуален, защото присъства във всички зимни колекции на модните подиуми, а червилото е толкова кокетно и сладурско, че вече има запазено място в убийствения ни празничен клъч.





P.S.: А помните ли, когато интензивният ни и дързък, но изпипан до безобразие грим отново беше с продукти на Bourjois, в които се влюбихме безвъзвратно! ТУК флиртуваме с Ultra Black Collection

More Hair