Следва

Синият килим на Critics Choice Awards. Редакторите гласуват по съвест, вижте кой печели!

Звездните раздели на 2016!

Тази година щеше да е по кукленски перфектна, ако нямаше куп звездни раздели...

All fashion преди 7 години

Тази година щеше да е по кукленски перфектна, ако нямаше куп звездни раздели.

Знаем, че да имаш сериозни отношения в Холивуд е трудно, защото връзката ти буквално е под микроскоп и очевидно дори и най-добрите не издържат - тук визираме любимите ни Анджели и Брад, които се разделиха с гръм и трясък преди няколко месеца.

Стахаме свидетели на развалени годежи, на разтурени обещания и на разлъки на дългогодишни отношения или пък на пресни, пресни връзки.

След като ви показахме звездните сватби на 2016 ТУК, а после и мъниците на популярните личности ТУК. Сега, в галерията горе>>> ще ви разкажем накратко за най-големите раздели на годината!

Пригответе носните кърпички и вижте кой с кого се раздели, че някои даже и с грандиозни кавги и дразги.

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 6 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.