Следва

Рецепта срещу мрачно време

Puma Пролет-Лято 2010. Африка и шоу на открито

На 28 май, след категоричните прогнози за вечерен дъжд, Докторската градинка в София беше преобразена в...

All fashion преди 14 години

На 28 май, след категоричните прогнози за вечерен дъжд, Докторската градинка в София беше преобразена в нестандартен моден подиум и се оказа единственото място в столицата, на което не валя. Гостите на уникалното ревю на Puma видяха преди всички изключителните 58 модела от новата колекция на марката за пролет-лято 2010 г.

Законодателите в спортния лайфстайл показаха колекция в две линии - спорт и фешън. Акцентът на спортната линия е Африка и Световното първенство по футбол, което ще се проведе в ЮАР следващата година. Спортните дрехи са в цветовата гама на африканските отбори - ярките нюанси на жълто, зелено, синьо и оранжево.

Алпинеумът в градинката бе украсен с фотографии, вдъхновени от светoвноизвестния артист Кеинде Уайли - автор на спортната линия на Puma и портрети на футболни легенди на PUMA – Марадона, Ето’о. На плазмени екрани
беше показан специално заснет за ревюто филм, чийто автор е българското лице на марката - Руши Виденлиев.

Модното шоу беше допълнено от авангардна хореография - танцьори, облечени в черно, осигуряваха единственото осветление за манекените, посредством монтирани на главите им фенери.



Представянето и на тази колекция на Puma бе реализирано в сътрудничество с Руши Видинлиев и екипа на неговата креативна къща Чимп. Сред гостите на ревюто бяха вратарят на футболния отбор на Славия Йордан
Господинов, актрисата Катерина Евро, писателката Ваня Щерева, момчетата от Остава, режисьорът Явор Гърдев и сценографът Никола Тороманов-Фичо, журналисти от модните издания и ежедневната преса.

Въпреки лекия дъждец накрая, гостите останаха за последните си аплодисменти.

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 8 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.