Puma Пролет-Лято 2010. Африка и шоу на открито

На 28 май, след категоричните прогнози за вечерен дъжд, Докторската градинка в София беше преобразена в...

На 28 май, след категоричните прогнози за вечерен дъжд, Докторската градинка в София беше преобразена в нестандартен моден подиум и се оказа единственото място в столицата, на което не валя. Гостите на уникалното ревю на Puma видяха преди всички изключителните 58 модела от новата колекция на марката за пролет-лято 2010 г.

Законодателите в спортния лайфстайл показаха колекция в две линии - спорт и фешън. Акцентът на спортната линия е Африка и Световното първенство по футбол, което ще се проведе в ЮАР следващата година. Спортните дрехи са в цветовата гама на африканските отбори - ярките нюанси на жълто, зелено, синьо и оранжево.

Алпинеумът в градинката бе украсен с фотографии, вдъхновени от светoвноизвестния артист Кеинде Уайли - автор на спортната линия на Puma и портрети на футболни легенди на PUMA – Марадона, Ето’о. На плазмени екрани
беше показан специално заснет за ревюто филм, чийто автор е българското лице на марката - Руши Виденлиев.

Модното шоу беше допълнено от авангардна хореография - танцьори, облечени в черно, осигуряваха единственото осветление за манекените, посредством монтирани на главите им фенери.Представянето и на тази колекция на Puma бе реализирано в сътрудничество с Руши Видинлиев и екипа на неговата креативна къща Чимп. Сред гостите на ревюто бяха вратарят на футболния отбор на Славия Йордан
Господинов, актрисата Катерина Евро, писателката Ваня Щерева, момчетата от Остава, режисьорът Явор Гърдев и сценографът Никола Тороманов-Фичо, журналисти от модните издания и ежедневната преса.

Въпреки лекия дъждец накрая, гостите останаха за последните си аплодисменти.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia