Следва

20 ЗВЕЗДНИ татуса и какво точно означават те!

Синият килим на Critics Choice Awards. Редакторите гласуват по съвест, вижте кой печели!

Те са прочути, те са облечени и соанирани от спецове, те са звезди в топ форма, включително стилова...

All fashion преди 7 години

Те са прочути, те са облечени и соанирани от спецове, те са звезди в топ форма, включително стилова. Е, няма лошо, още повече, че в това да ги оценим, има доза страшно приятен чар.

И така, редакторите на ViewSofia поглеждаме с полусимпатизиращо, полукритично око на визиите на големите световни любимци на червения килим. В идеята е заложен чисто и просто каймакът на модния разговор, който никога не клони към финал, не и в нашата редакция. Поради тази точно причина подбираме най-интересното от събитията наскоро и се понасяме в приказки, придружени от лични коментари, за вечерни рокли и добре скроени костюми.

Темата ни този път: провелата се в неделя вечерта в Санта Моника, Калифорния церемония на Critics Choice Awards.

Дрехите на "заподозрените" коментираме Габи, Цвети и Миглена, една от нас е най-позитивна, тя е и с подчертан, защото е най-висок, резултат. Вижте!

Оценката ни за Еми Росъм


Еми Росъм в Giorgio Armani

Габи 3/10

Макар и да има елегантност в творението на Giorgio Armani, тук то е съчетана зле. Обувките изглеждат катострофално, правилно решение биха били чифт почти незабележими сандали, които визуално да издължават силуета, а не както тук - да го скъсяват. Изборът на бижута и прическа ми изглежда прекалено ретро и дори нелепо, а смятам че и гримът не подчертава изобщо хубавите черти на актрисата.

Цвети 9/10

Единственото, което бих променила в тази разкошна рокля на Giorgio Armani е дължината й. Щеше да е още по-стилно и изискано, ако нежните глезенчета на Емили се покриват от тежко падащото черно кадифе.

Меги 10/10

Черното кадифе стои така божествено на Еми, че въздъхваме и й се възхищаваме. Обувките допълват чудесно горната част от тоалета, а честно казано, не си представяме често комбинация от кадифе и пайети.

Оценката ни за Манди Мур


Манди Мур в Solace London

Габи 5/10

Този нюанс на синьото стои страхотно на Манди Мур, но кройката на роклята мен лично ме смущава. Вярно е, че актрисата може да си позволи дълбоко деколте заради малкия си бюст, но пък то не кореспондира добре с прекалено прибрания силует надолу. Заради липсата на обем в горната част, долната - ханшът и бедрата изглеждат некрасиво широки, макар и всъщност това да не е така... Едно леко разкрояване в полата на роклята щеше да свърши чудеса.

Цвети 7/10

Роклята на Solace London е хубава, може би има прекалено гигантско деколте. Като цяло обаче визията на Манди ми идва много скучна и предвидима - особено navy-то...Можеше да се справи много по-добре с избора на тоалет за подобна церемония.

Меги 10/10

Спомняме си я от първите екранизации по книги на Никалъс Спаркс. И сега виждаме една красива и елегантна жена. Чудна е в мастилено синьо.

Оценката ни за Евън Рейчъл Ууд


Евън Рейчъл Ууд в Altuzzara

Габи 9/10

На фона на шарените недоразумения, каквито често има по подобни церемонии, един добре скроен костюм винаги изглежда чудесно. Отнемам една точка единствено заради чувството на тържественост, което се предполага една подобна визия да има.

Цвети 10/10

Жестока! Евън винаги е изумявала с модните си приумици, но този елегантен черен костюм на Altuzzara й седи повече от перфектно! Влюбена съм в тази визия!

Меги 7/10

Елегантна е, спор няма. Но тази прекалено простичка комбинация не е най-добрият ѝ избор, нищо че с кадифето е точно в тенденциите.

Оценката ни за Мишел Уилямс


Мишел Уилямс в Louis Vuitton

Габи 9/10

Мишел Уилямс изглежда прекрасно! Бюти частта е изпълнена страхотно, роклята е добре подбрана и, най-важното, дължината й според модела е точно такава, каквато трябва да бъде!

Цвети 4/10

Амииии...прекалено скучно, прекалено бабешко...Някак си имам чувството, че този тоалет състарява допълнително иначе чаровната Мишел Уилямс.

Меги 3/10

ъъъ.. не. Рокля с тази кройка, дължина и десен състаряващ и направо си крещи, че я е извадила от скрина на баба.


Оценката ни за Ариел Уинтър


Ариел Уинтър в Uel Camilo

Габи 2/10

Малкото момиче от Modern Family се опитва да порасне, но това определено не е правилният начин. Множеството изрязани участъци плат в комбинация с кристали никога не завършва добре, още повече с подобна прическа, която акцентира върху кръглото лице на актрисата повече от необходимото. А и червилото не е хич подходящо...

Цвети 2/10

Хм, дубайска принцеса или само аз така си мисля? Не стига, че тази рокля никак не е съобразена с формата на тялото на Ариел ами и тези камъни допълнително утежняват положението. Май е време младата актриса да уволни стилиста си, защото предложенията му жестоко издишат.

Меги 1/10

И едно голямо НЕ! Не си показваме талията така предизвикателно, когато имаме тази фигура, дори и на урок по бели денс.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.