Следва

"Ангели и прасета": Коледен уикенд на лов за дизайн в СКЛАДА

A Christmas Carol с Алекс Богданска

Коледната нощ е най-топлата нощ в годината...

All About Life преди 7 години

Коледната нощ е най-топлата нощ в годината. И не само защото сме запалили огън, и не само защото горят свещи. А защото точно тогава ни е най-лесно да сме добри. Усмихнати, щастливи, истински.

Защото обожаваме този празник, и защото му приляга всяко усилие да стане още по-красив, тази Коледа ви подаряваме нашата Коледна песен, в три епизода, с леко намигване към Дикенс - A Christmas Carol.

Защото: нищо не е същото без уханието на канела и печена тиква, светлинките на елхата и божествено опакованите подъръци, които са там, за да направят някого щастлив. Празничното настроение ни прегръща,  потъваме уютно в празничната приказка на тази поредна наша зима. Снежинките остават навън, при нас, и вътре в нас, е топло, празнично, чудесно!Тя е:
Модел, TV водеща, красива, забавна, усмихната... Александра Богданска, нашето Коледно лице номер 1. 

Алекс мечтае за Коледа да получи един голям пъзел, с поне пет хиляди части, за да намери спокойствието, което й липсва напоследък. Обича да подарява парфюми на близките, самата тя има повече от един любим аромат. Ухае на малката черна рокля на Guerlain и обича на празника да е с най-близките, със семейството. У дома, където заедно приготвят вечерята и украсяват елхата.Благодарим на Алекс за лекотата и търпението, за да се получи това прекрасно видео. Беше истинско удоволствие!
Красиви ни направиха: Красимира от Dior и Илиана от Vogue Vision. Благодарим!

Мястото е: СКЛАДА на Бенковски 11, специални благодарности за гостоприемството!

Коледният дух, струящ от украсата, и прекрасните подаръци са толкова красиви, благодарение на IKEA!

Екипът - View Sofia!


Щастлива Коледа на всички! Усмихвайте се и бъдете добри!А ето и другите два епизода, заредени с много настроение и празничен дух:

A Christmas Carol с Ана Динкова
A Christmas Carol със Звезделина 

More All About Life