Следва

"Ангели и прасета": Коледен уикенд на лов за дизайн в СКЛАДА

A Christmas Carol с Алекс Богданска

Коледната нощ е най-топлата нощ в годината...

All About Life преди 7 години

Коледната нощ е най-топлата нощ в годината. И не само защото сме запалили огън, и не само защото горят свещи. А защото точно тогава ни е най-лесно да сме добри. Усмихнати, щастливи, истински.

Защото обожаваме този празник, и защото му приляга всяко усилие да стане още по-красив, тази Коледа ви подаряваме нашата Коледна песен, в три епизода, с леко намигване към Дикенс - A Christmas Carol.

Защото: нищо не е същото без уханието на канела и печена тиква, светлинките на елхата и божествено опакованите подъръци, които са там, за да направят някого щастлив. Празничното настроение ни прегръща,  потъваме уютно в празничната приказка на тази поредна наша зима. Снежинките остават навън, при нас, и вътре в нас, е топло, празнично, чудесно!



Тя е:
Модел, TV водеща, красива, забавна, усмихната... Александра Богданска, нашето Коледно лице номер 1. 

Алекс мечтае за Коледа да получи един голям пъзел, с поне пет хиляди части, за да намери спокойствието, което й липсва напоследък. Обича да подарява парфюми на близките, самата тя има повече от един любим аромат. Ухае на малката черна рокля на Guerlain и обича на празника да е с най-близките, със семейството. У дома, където заедно приготвят вечерята и украсяват елхата.



Благодарим на Алекс за лекотата и търпението, за да се получи това прекрасно видео. Беше истинско удоволствие!




Красиви ни направиха: Красимира от Dior и Илиана от Vogue Vision. Благодарим!

Мястото е: СКЛАДА на Бенковски 11, специални благодарности за гостоприемството!

Коледният дух, струящ от украсата, и прекрасните подаръци са толкова красиви, благодарение на IKEA!

Екипът - View Sofia!










Щастлива Коледа на всички! Усмихвайте се и бъдете добри!



А ето и другите два епизода, заредени с много настроение и празничен дух:

A Christmas Carol с Ана Динкова
A Christmas Carol със Звезделина



 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.