Следва

30 подаръка за новата година: Изборът на View Sofia

20 ЗВЕЗДНИ татуса и какво точно означават те!

Ех, татуировки!… Въздишаме по толкова много татуирани мъжe, но сега е време да обърнем внимание и на женското звездно съсловие...

All fashion преди 7 години

Ех, татуировки!…

Въздишаме по толкова много татуирани мъже (последният от които е неустоимият Том Харди), но сега е време да обърнем внимание и на женското звездно съсловие.

Татуировките са неизменна част от културата на съвременното общество. Ако все още нямате една или няколко, то със сигурност е имало момент в живота ви, в който сте мечтали да си направите. Дали на скришно или на видно място, татуировките често са символ на нещо, в което вярвате или в чест на някого, на когото се възхищавате. А ако сте от групата на имащите (и не съжалявате за нея), а напротив - много си я обичате, то вие си голям късметлия!

И звездите са хора и те си правят татуировки, някои скрити - други гордо показват “мастиленото изкуство” по кожата си. Затова решихме да направим класация на 20 звезди и техните ЗВЕЗДНИ татуировки и да разгадаем какво точно символизират те! Вижте ги горе в галерията>>

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 2 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 20 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.