Следва

33 оборота с готиното Renault CLIO - 33 любими точки в града. # 27 Sterling Club 2

Мъжете и обувките НИ? Един очарователен моден експеримент

Те не мислят като нас! Мъжете, нашите момчета, харесват и не харесват различно от нас, жените, и точно това им е хубавото! И все пак...

All About Life преди 7 години

Те не мислят като нас! Мъжете, нашите момчета, харесват и не харесват различно от нас, жените, и точно това им е хубавото! И все пак...

Минаваме покрай витрина, пълна с изкусителни обувки, но силна мъжка ръка ни дръпва рязко.

Чуваме: "Имаш вече прекалено много." или "Имаш съвсем същите."

Истината е, че мъжете и дамските обувки са сериозни врагове. И това не го казваме само ние, а и скорошен експеримент, условието на който е изключително лесно - мъж, жена зад завеса, кокетни обувки на преден план и въпросът: "Опишете тази жена?"

Той предполага следното: Тя е на около 50. Разведена. Досадна. Финансистка.Феминистка.
Реалността: Тя е на 27. Сингъл. Обожава приключенията и пътуванията. Работи в ПР сектора. И мечтае за готина връзка.
Обувките: Чифт винтидж пантофки на Ferragamo.... Мррр!!!!

Развеселени от непонятието на мъжете към дамските обувки, решихме и ние да направим собствен експеримент - малко по-различен. Идеята - да влезем в главите им и да надникнем в тези блъскащи се там, все обратни на нашите, модни мисли.

Взехме си две момчета - Красимир и Константин, и три чифта обувки. В превод: сблъскахме челно двама нормални мъже с Acne Studios, Mango и 
H&M Studio.



Първи чифт: Acne studios. Животински принт.  Косъм.  Естествена кожа. Цена: 979 лева.

Ултра шик обувки, подходящи както за градския хаос, така и за официално събитие. Влюбени сме в естествения косъм и тази шарка, която прибавя щипка екстравагантност към визията, всеки път. Но Краси определено не мисли така!

 

#menvsshoes #shoes #whathethinksaboutyourshoes #editorial #funny

Видеоклип, публикуван от @viewsofia на


  

Да си признаем, той остана тотално безмълвен, когато му показахме този чифт и, за жалост, не защото чепиците са твърде очарователни, а защото му се сториха шокиращи

"Това не е хуманно! Ще стана веган! Rest in peace, малко пони! Много по-секси ми е една жена с кецове и класически Timberland. И защо, по дяволите, чифт обувки струват колкото половин кола на старо?", донякъде логично, но повече - не, пита Краси.

Очевидно напоследък момчетата много си падат по бели кецове. Не ни разбирайте погрешно, и ние сме влюбени в тях, но класиката на Acne Studios си е класика. Все пак животинските принтове и артистичните кожи са топ теденции за сезон есен/зима 2016! Виждаме как ТУК!

Втори чифт: Mango. Боти. Злато. Дебел ток. Заоблен връх. Любов от пръв поглед. Цена: 200 лева.



Всички умираме за едни сребърни или златни боти, които са толкова хитови в момента, нали? Знаем, че този бляскав нюанс може да е много tricky за комбиниране в цялостна визия, но определено бихме се напъхали в едни златни боти на Манго за някое от наближаващите Коледни партита!

 

#menvsshoes #shoes #whathethinksaboutyourshoes #editorial #funny

Видеоклип, публикуван от @viewsofia на


 

Констатин обаче смята, че златните ни очарования са същински ужас и освен, че ще го ослепят, ще му донесат и кошмари.

"Навремето Сашка Васева имаше същите! Мястото на тези обувки е в сейфа при другото злато", казва "неразбиращия" Коко.



Ние далеч не мислим да ги крием от света, защото те определено заслужават да бъдат видени или по-скоро ние да бъдем забелязани в тях! Комбинираме ги с бежово дълго палто и получаваме един безупречен аутфит, ала от колекциите на най-добрите на Модната седмици!

Трети чифт: H&M Studio. Ботуши до коляното. Естествена кожа. Лак. Изработени в Португалия. Стил, шик и секс в едно. Цена 300 лева.



Умираме за този чифт! Тези жестоки ботуши са гаранция, че всеки, които ни види, ще обърне глава след нас с възхищение. Защото този чифт е направен точно с тази идея - да буди очарование и дори лека завист. Краси и Коко обаче далеч не смятат така...

"Лак...Велур...Може да се огледаш в тях! Тези даже будят лека симпатия. Но пак стоим твърдо зад кецовете и Timberland-а. И сякаш май са по-подходящи за някой публичен дом, отколкото за офис!", споделят двамата.

Обаче ние, смели и фешън градски мацки, няма да слушаме, защото обичаме да експериментираме, да дръзнем да сме различни и категорично да не се вписваме в рамките и представите на другите. Обожаваме тези ботуши, които заемат достойно място в гардероба и, докато не се разпаднат съвсем няма да бъдат изхвърлени от него!

Колкото и да обясняват мъжете, че ние, представителките на женския пол прекаляваме с безусловната си любов към обувките и за тях не е от значение какъв чифт сме избрали и подбрали, това не е така! Разровихме се из мъжките издания, а там - куп статии, в които мъже обясняват на мъже: "Как да разгадая характера на жената по обувките й" или "Какво значи, ако тя носи този или този тип обувки".

Е, момчета, изглежда всъщност, че май май не ви е толкова все тая в какво шикозно сме напъхали женските си крачета! А? А?

More All About Life