"Тази Коледа чудесата правите Вие" на фондация "За нашите деца" призовава към съпричастност за деца в риск

Остават броени дни до най-светлия ден в годината – Коледа. Традиционно по това време на годината всички сме заети да купуваме подаръци за най-близките си...

Остават броени дни до най-светлия ден в годината – Коледа. Традиционно по това време на годината всички сме заети да купуваме подаръци за най-близките си, в офиса сме заети да организираме коледни партита, да украсим красиво и да направим работното място още по-уютно. По Коледа имаме огромен избор от безброй базари, благотворителни инициативи и кампании. Всички отваряме сърцата си към тях и избора, който ще направим ще допринесе за това тази Коледа да не бъде просто една дата в календара за някого. От фондация „За Нашите Деца" апелират да подкрепим коледната им кампания „Тази Коледа чудесата правите Вие" 4, чрез която ще можем да покажем своята съпричастност към съдбите на децата в риск.

Включвайки се в кампанията, ние не просто ще си организираме поредното коледно парти в офиса, а ще спасим най-малките от раздяла с техните семейства, ще помогнем да се обучат нови приемни семейства и ще покажем, че заедно можем да помогнем на най-уязвимите деца в България. „Тази Коледа чудесата правите Вие" не е поредната благотворителна инициатива покрай празниците, а вдъхновение за всички компании да покажат социалната си отговорност, докато се забавляват и сплотяват като екип с една от инициативите, които предлага кампанията. Под формата на 12 коледни бисквитки ще открием весели, интересни и предизвикателни идеи за парти в офиса на сайта на кампанията.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.