Разпятие в розово: Фалшива толерантност по български

"Да разлаем кучетата"...

"Да разлаем кучетата" е името на един гениален филм, дело на режисьора Бари Левинсън и с участието на великия Робърт Де Ниро. Та, и ние така - разлаяхме кучетата и то много сериозно, само защото решихме, както го правим вече 10 години, да изразим авторското си мнение, чисто професионално и без нарочната задача да обидим когото и да е. 


Бет Дито

На снимката горе: Ашли Греъм

"Нито една крайност не звучи здравословно и както не е ОК да затвърждаваме анорексичния външен (и вътрешен) вид, така не може да кажем ОК на очевидното излишество. И, ако естетичните критерии се променят, то здравето си е здраве!", коментира Ел във фейсбук страницата ни по повод пост от вчера, в който казваме "Извинете ни, но не харесваме това!".

За тези, които още не са в течение на възбудената вълна от пълно с обиди към нас и медията ни възмущение, споменаваме, че в "бунтовната" статия в редовната ни седмична рубрика Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата, се казва: "Въпросът ни не е породен от гореспоменатата колекция и, разбира се, сме наясно, че не всички тела са еднакви, и че никой не е длъжен да изглежда като модел, но все пак разлика между контрастната на стандартите фигура и нездравословната такава съществува."

"Предвид, че всяка жена се променя структурно след раждане, а недай си боже се появят и хормонални проблеми, излиза, че не трябва да харесваме жените след раждане?!? Странна логика...

Коментари: 7

M
mannierox (2016/12/17 / 15:03)
Не мога да повярвам, колко арогантен отговор измислихте на всичките тъпотии, които наробихте. Жалко.
N
nasty_G (2016/12/16 / 22:06)
Добре, и аз не харесвам колекцията, ама вие си прекалихте с коментарите в опит да се измъкнете. Плашеща е тенденцията селянки да демонстрират елементарно поведение и да го маскират като "тежък характер"...
V
Vanko3 (2016/12/16 / 09:05)
Дали не му обхрнахме много внимание на това едро объркано момиче? Ако й е кеф, да си седи слон. Не отчитате, че българинът/българката са дебели и болни масово и никак, ама никак не обичат това да им се казва. Да се върнем на естетиката, плийззз!
V
Vintage queen (2016/12/16 / 07:22)
Изводът: народът ни е тлъст, мързелив, глупав.., но последното нещо, което иска, е да промени това, или пък да му се каже в очите! Колекцията е слаба, реакциите-безумни, дамата рекламно лице - massivly overload. Определено следва да се работи за промяна :) поздрави!
Q
QueenGeek (2016/12/16 / 00:59)
А, аз се чудя, защо когато бях 5ти клас нямаше така популярнотк fat shaming и момченцата ме обиждаха без проблеми... ама нали сега е модерно, нека сме съпричастни и нека сме дебели. Да си поддържан е въпрос на себеуважение и воля, много воля! Това със здравословните проблеми ми идва малко като с операциите на носа - всички, видиш ли, ги правят, защо не могат да дишат - и после магически носът им е някак си по-малък и тесен! Магия бе!
Елена (2016/12/15 / 23:23)
Момичета, проблемът определено не е във вашия телевизор! Щастлива Коледа и никво отказване! В тая страна трябва да се научим на свобода, плурализъм и честност!
L
Lusi_20 (2016/12/15 / 18:50)
Аман от фалшива толерантност, лицемери и псевдоморалисти във Фейсбук. Повечето коментари там са абсолютно неадекватни и преекспонирани! И да вмъкна още един факт- глобално повече хора умират от свръхтегло, отколкото от глад (статистика)!

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.