Следва

Street style вдъхновения: Код „Коледа“

"Ивет фешън", един красив календар, едно красиво парти

Традиционно в края на годината, най-успешната модна агенция в България - "Ивет фешън", презентира новият си календар...

All fashion преди 7 години

Традиционно в края на годината, най-успешната модна агенция в България - "Ивет фешън", презентира новият си календар. Той е луксозно тематично издание, което се пeчата в лимитиран тираж и е комплимент към всички клиенти и партньори на агенцията. Календарът е познат на ценителите с тематичното си излъчване актуално за годината на издаване.

Линда Еванджелиста, Стефани Сиймур, Кристи Търлингтън, Паулина Порижкова, Хелена Кристенсен, Синди Крауфорд, Татяна Патиц, Наоми Кембъл… Всяка една от тези топ-модели, превърнали се в икони на стила, е уникална, забележителна, невероятно съблазнителна и сексапилна.

Носталгията по женствените супермодели от 90-те години, които по това време бяха същински музи, образец на подражание и идеал, инспирира екипа на „Ивет Фешън“ при създаването на новия им календар. Кадрите отново са дело на модния фотограф Васил Германов. Пред фотообектива му застанаха едни от най-успелите модели на агенцията и новите лица, които вече кръстосват модните подиуми по цял свят - Ваня Билева, Нора Шопова, Екатерина Куцарева, Михаела Бориславова, Ванеса Тонова, Деси Савова, София Маджарова, Милица Борисова и Кристияна Петличка. Стилист на фотосесията е Цветомир Горанов, косите на моделите са дело на коафьора Стоян Кънев, грима на Гергана Иванова, а графичен дизайнер на проекта е Добромир Бъчваров.

Хубавиците на 90-те, не просто показват облеклата на подиума, а с харизматичността си създават една малка вселена и допълват по неповторим начин облечената дреха. Именно такава е идеята и на новото колекционерско издание. Момичетата на „Ивет Фешън“ са потънали в злато, те показват маниери, походка, бляскав стайлинг и дори начина, по който се усмихват е пленителен и заразяващ.

„Неустоима женственост и бляскав шик… Именно това е Ерата на 90-те години, която наложи еталон за стил, а лицата на супермоделите с харизма, обаяние и много настроение оставяха трайна следа във всеки един от нас. Надявам се всеки, който се докосне до нашият календар, поне за малко да си върне онова усещане за мода, женственост и красота от миналото“, споделя Ивет Григорова-собственик на агенцията.

Календарът на „Ивет фешън“ бе представен на бляскаво модно парти в клуб Карусел. Агенцията събра най-красивите и успешни свои модели, известни и популярни лица от родния шоубизнес и корпоративните среди. Събитието беше подгрявано от поп-звездата Михаела Филева и група Ice Cream. Отбраните гости бяха посрещнати от очарователната собственичка на модната агенция Ивет Григорова, актрисата и топ-модел Луиза Григорова, лорд Евгени Минчев, актьора Башар Рахал, топ-коафьора Георги Петков и още стотици гости. Традиционно, всички присъстващи на партито имаха привилегията първи да получат емблематичното издание за 2017г.


Башар Рахал


лорд Евгени Минчев и Ивет Григорова


 


Луиза и Ивет

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 3 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 21 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.