Следва

Стил урок на седмицата: Леопардова душа

Street style вдъхновения: Код „Коледа“

Коледа! С наближаването на празниците расте и нетърпението от очакването на края на годината, отмятането на последните задачи... 

Street Style преди 7 години

Коледа! С наближаването на празниците расте и нетърпението от очакването на края на годината, отмятането на последните задачи... Сверяваме часовника с миналогодишните си копнежи и планове, постигнатите цели, недовършените проекти, преосмисляме и претегляме случилото се. И отново кроим планове, пораствайки с още една година. Коледа е прекрасен момент за отдих и време за най-близките ни, приятелите и вечно отлаганите срещи. Вярно е, че пред тези, които ни обичат наистина, няма значение с какво сме облечени, но еуфорията покрай празниците ни завърта, прави ни малко по-суетни и по-весели от обикновено.

Тъкмо затова правим един хубав подбор на най-доброто от уличния стил, което би се вписало с климатичните условия на родна почва. Зимата наистина може да бъде по-стилна, но и по-топла, винаги по-весела и никога скучна откъм забавления! Експериментирайте с това, което ви е било страх да облечете, аТУК си припомнете водещите трендове.

More Street Style