Следва

Секси Снежанка: Празничното бельо, с което да го изненадаш!

Стил урок на седмицата: Леопардова душа

Един от най-обичаните градски камуфлажи се завърна отново и победоносно като водеща тенденция за Есен/Зима 16/17...

All fashion преди 7 години

Един от най-обичаните градски камуфлажи се завърна отново и победоносно като водеща тенденция за Есен/Зима 16/17.

Леопардовата шарка се радва на изключителна популярност както в добрите, така и в лошите примери. И въпреки че нерядко дамите прекаляват, петнистата комбинация от черно и топлите тонове на охра и кафяво е просто неустоима! Да, пристрастни сме и я носим, дори много!

По тази причина решихме да споделим нашите виждания с какво и как е най-добре да носим, не какво да е леопардово, а именно – Палтото! То умее да създаде изключително силен акцент на аутфита и логично, всичко друго отива на заден фон. За ежедневие е най-добре да бъде избрана изчистена кройка с прибрана талия, съчетана с мек и топъл пуловер в неутралната гама – натурално бяло, сивкаво и черно и деним панталони.

Разбира се, цветните хрумки са добре дошли, но внимавайте! Избягвайте да съчетавате с разноцветни шарки като например пуловер с едновременно червено, зелено и тн, освен ако не е малък арт принт. Оставете палтото да „говори“ само и за останалата част на аутфита заложете на, повтаряме, самостоятелни едноцветни решения.

Красив color pop-up се получава с червено и синьо, особено в аксесоарите – чанта, обувки, бижута. За класическа се счита комбинацията само с черно – любима на толкова много жени – скъсан на коленете деним, поло с висока яка, а защо не и тънко кожено байкър яке под палтото, все пак градусите навън хич не са шега със здравето.



За по-официални случаи слагаме класическа бяла риза и черен блейзър, а шапка тип федора допълва красиво аутфита. Ако пък обичаме да мешаме стиловете, разчупваме горната комбинация с бийни и кубинки. Металик акцентите също отиват, но с повишено внимание! Разбира се, рокендрол визията най-отива на леопардовото палто – къси деним панталонки с чорапогащник, кожени панталони и клинове... Слип роклята умело флиртува с него, но за зимата я избираме от доста по-плътно плетиво или друг дебел плат. Ако ви стиска – съчетайте с леопардова рокля, но шарките и на двете следва да бъдат идентични. За щастие технологиите ни позволяват да си вземем faux-fur с изключително високо качество, топло меко, че и пухкаво! Избираме кройката спрямо собствените си предпочитания и фигура и сме готови за галоп през градската джунгла!


Кейт Бланшет


Кендал Дженър


Еди Кембъл


Тейлър Суифт


Джиджи Хадид

 

 

More All fashion