Седмичен ХОРОСКОП - 19.12 - 25.12

Astro преди 7 години

Предстои ни една емоционална и силно прочувствена седмица. В понеделник, 19-ти декември, Марс преминава под знака на мечтателните Риби (до 28-ми януари) и така, както сме мотивирани да свършим всички задачи и задължения до края на 2016г., внезапно вниманието ни се отклонява от някакво случайно, очарователно търсене - започваме някак да блуждаем.

От друга страна, пак от понеделник до 8-ми януари, Меркурий ще бъде ретрограден, а това означава и по време на празниците. Обикновено Меркурий прави своя ретрограден ход 3-4 пъти годишно и това води до объркване на графиците и комуникациите. Така че внимавайте с кого се събирате по празниците, защото разговорите бързо могат да се разгорещят и да се стигне до разногласия, което да внесе смут в цялостното празнично настроение.

На 24-ти декември, закачливият 120° тригон между Сатурн и Уран ще ни вдъхнови да внесем малко модерни щрихи в празничните дни. А на Коледа (25-ти декември) предстои друг тригон - този между хармонизиращата Венера във Водолей и земния Юпитер във Везни. Тези планети притежават ободряващи и позитивни качества и щастливият им съюз в неделя може да постави началото на вдъхновяващи диалози и да ни припомни, че заедно и обединени сме по-силни. Купидон също ще ни посети по време на празничните дни, така че се подгответе и за романтични моменти! 

Хороскоп

Още от Astro