Следва

Art Act: Марина Лароуде, красивата бразилка начело на Barneys и Teen Vogue

Нежна мода за пастелна пролет: Battibaleno 2017!

Фин, обран силует, елегантна палитра, поклон пред женствеността...

All fashion преди 7 години

Сряда вечер. Десет дни преди Коледа. В главата ни цветовете червено, зелено и бяло магически, леко кинематографично се сменят с пастелени тонове, нежни като пролет, в които е решена новата колекция на Battibaleno.

Следим нещата на британския бранд, който се предлага на българския пазар произвеждан от Рила Стил, която през годините е представяла колекциите на много световни брандове.

Добър дизайнерски екип, елегантно дриблиране около тенденциите, без да им се робува, винаги свежи, елегантни и женствени кройки, изобщо - добра мода за градски жени и момичета, достатъчно заети, за да не им се иска да се лутат в търсене на най-подходящата за тях изящна рокля, скъсен до глезена, безупречно скроен секси панталон, отлична в лаконичността си риза. 

Миналата сряда, в приятното фешън пространство на ул. Денкоглу 42 в София, екипът на марката показа колекцята на Battibaleno Пролет/Лято 2017. Свежа, изящна работа, в богата, но приглушена палитра, в която има и ярки цветове за акцент, и пудрени нюанси за основа - идеалното намигване на очакването. Очакването на пролет, събуждане, нова свежест и красота. 

Обожаваме кройките, включително жестоко готиния трапец на роклята горе. Идеята да счупим дрескода и да захвърлим тъмната офис гама настрани, за сметка на вечно шикозната горчица, всички прелестни нюанси на зеленото и корала, буди желанието ни за безброй експерименти. Да, обичаме да "разхвърляме" ежедневните си подредености, а най-приятно ни е, когато го правим чрез модата.



И така, на секундата купуваме този убийствен панталон с леко екзотичен десен на палмови листа, който кокетно ни напомня, че след разцъфващата пролет идва горещото лято. Супер секси е, перфектно скроен, много комбинативен. Добавяме и сакото в цвят горчица, защото просто е То.

 

Когато слънцето погали голите ни рамене, в тази рокля тип балон със свободен дизайн ще ни е супер удобно. Комбинираме с ниски бели маратонки, или с високи стилето - зависи какво, защо и с кого ни се прави. Ценното е, че имаме избор сред многото варианти.

Останалите модели колекцията Пролет/Лято 2017 на Battibaleno са също толкова нахално прекрасни, деликатно вдъхновени от 70-те, супер женствени. С едно щракване на дългите си пръсти се превръщаме в модна икона!

От елегантните!









More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 4 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 23 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.