Следва

Art Act: Марина Лароуде, красивата бразилка начело на Barneys и Teen Vogue

Нежна мода за пастелна пролет: Battibaleno 2017!

Фин, обран силует, елегантна палитра, поклон пред женствеността...

All fashion преди 7 години

Сряда вечер. Десет дни преди Коледа. В главата ни цветовете червено, зелено и бяло магически, леко кинематографично се сменят с пастелени тонове, нежни като пролет, в които е решена новата колекция на Battibaleno.

Следим нещата на британския бранд, който се предлага на българския пазар произвеждан от Рила Стил, която през годините е представяла колекциите на много световни брандове.

Добър дизайнерски екип, елегантно дриблиране около тенденциите, без да им се робува, винаги свежи, елегантни и женствени кройки, изобщо - добра мода за градски жени и момичета, достатъчно заети, за да не им се иска да се лутат в търсене на най-подходящата за тях изящна рокля, скъсен до глезена, безупречно скроен секси панталон, отлична в лаконичността си риза. 

Миналата сряда, в приятното фешън пространство на ул. Денкоглу 42 в София, екипът на марката показа колекцята на Battibaleno Пролет/Лято 2017. Свежа, изящна работа, в богата, но приглушена палитра, в която има и ярки цветове за акцент, и пудрени нюанси за основа - идеалното намигване на очакването. Очакването на пролет, събуждане, нова свежест и красота. 

Обожаваме кройките, включително жестоко готиния трапец на роклята горе. Идеята да счупим дрескода и да захвърлим тъмната офис гама настрани, за сметка на вечно шикозната горчица, всички прелестни нюанси на зеленото и корала, буди желанието ни за безброй експерименти. Да, обичаме да "разхвърляме" ежедневните си подредености, а най-приятно ни е, когато го правим чрез модата.



И така, на секундата купуваме този убийствен панталон с леко екзотичен десен на палмови листа, който кокетно ни напомня, че след разцъфващата пролет идва горещото лято. Супер секси е, перфектно скроен, много комбинативен. Добавяме и сакото в цвят горчица, защото просто е То.

 

Когато слънцето погали голите ни рамене, в тази рокля тип балон със свободен дизайн ще ни е супер удобно. Комбинираме с ниски бели маратонки, или с високи стилето - зависи какво, защо и с кого ни се прави. Ценното е, че имаме избор сред многото варианти.

Останалите модели колекцията Пролет/Лято 2017 на Battibaleno са също толкова нахално прекрасни, деликатно вдъхновени от 70-те, супер женствени. С едно щракване на дългите си пръсти се превръщаме в модна икона!

От елегантните!









More All fashion