Следва

„Кървави“ и голи: Колко ЖИВОТА за едно палто?

И Бела Хадид обича да си ПОХАПВА!

Пределно наясно сме, че и красивите и сексапилни модели са хора, като нас - и те обичат да си ПОХАПВАТ!...

All fashion преди 7 години

Пределно наясно сме, че и красивите и сексапилни модели са хора, като нас - и те обичат да си ПОХАПВАТ!

Бела Хадид показа това със забавна снимка, споделена в социалната мрежа.

През уикенда 20-годишната красавица се бе отдала на въглехидратен фест, като не се засрами да сподели това с феновете си.

Бела показа как си похапва пици, бургери и дори пържени картофки - все неща, които са доста калорични, но не се отразяват на фигурата й.

Хадид определено е пример за това как може да се храниш здравословно, като от време на време, разбира се, си позволяваш да се поглезиш с кофти храни, и да изглеждаш перфектно.

"Ходя на фитнес постоянно. Има дни в които дори тренирам три пъти на ден!", беше казала наскоро Бела.

Видяхме това и в кратките спортни видеа, които ангелчетата на Victoria`s Secret заснеха преди грандиозното си модно шоу. Всяка една от тях тренира упорито и има волята, когато се наложи, да не глези организма си с шоколад, пица и други такива. От моделите има майки с по две деца, но въпреки това и въпреки годините си - те изглеждат повече от перфектно, стегнато и секси.



 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.