Следва

ВАКАНЦИЯ! УРА!

Хубава

null

преди 7 години

“Киното - това е животът, от който са изрязани скучните сцени”, казва майсторът на трилъра Хичкок.
Съгласяваме се с него и се гмурваме в живота. Като на кино, в най-хубавите дни и часове от годината.

Точно преди Коледа.

Като момичета признаваме, че предпочитаме романтичните истории пред всеки друг жанр. Обожаваме приятния послевкус в замечтаните ни женски сърца, след като сме ги изгледали. Добрият край оправя всичко, винаги е било така. Затова предколедно вдъхновени си избираме филми с happy ending. Пък е защо само по празниците, нека е изобщо.

И след като видим финалните надписи се усмихваме замечтано и въображението ни се разхожда из хотел Риц, по улиците на Париж, в любимия Nothing Hill и не ни е срам да си признаем, че искаме като във филма. Точно като във филма. Защото на мечтата й се полага да се превърне в истина, понякога, а най-добре винаги, онали?!

Имаме ИДЕАЛНИЯ списък с точно тези филми, които карат сърцата ни да пърхат, гмурваме с в тях, всеки ден по един, и улавяме хубавото настроение и нагласата за щастие. Започваме с шедьовъра на Гай Маршал - "Хубава жена", утре ще минем през "Закуска в Тифани", за да се облечем точно като Одри Хепбърн, следват "Нотинг хил", "Дяволът носи Прада", "Усещане за жена"... мечтаем наистина, вижте!



Не сме сигурни щяхме ли да сме така влюбени в аристократичната осанка на Ричърд Гиър, ако не бяхме гледали “Хубава жена”. Всъщност има ли някой, който да е пропуснал някак този филм?! Пускаме си го отново и потъваме в луксозния президенстски апартамент на хотел “Риджънт Бевърли Уилшър” в Лос Анджелис, където е заснета по-голямата част от сцените. Градът на ангелите е меката на Холивудската индустрия - още една приятна причина да искаме да го посетим.



Стигаме до божествения момент, в който Джулия Робъртс се появява в зашеметяваща червена рокля, с дълги бели ръкавици. Уау, каква жена! Завършваме с щастлив край и кроим планове за местата, които искаме да посетим следващата година,понеже тази вече се изтъркаля. 

Лос Анджелис влиза в списъка веднага. С помощта на верния спътник във всякакви приключения Visa, можем да букнем своя полет, да заплатим, да наемем стаи в хотела, и всичко това бързо и лесно. За да не ни отнема излишно от времето, в което плануваме слеващото си пътешествие. 


В края на годината се отдаваме на заслужен месец почивка, мечтаем за далечна дестинация, превъртаме отново лентата на любим филм и всичко ни нашепва да стегнем багажа, пък било то и мислено, и да се потопим в едно истинско приключение, смесили реалност и фантазия. 

Верен спътник в приключението ни винаги е нашата Visa. Този път избираме Visa Gold, Platinum и Infinite, защото усещаме: желанията ни ВЕЧЕ трябва да бъдат изпълнени. Защото го заслужаваме!   


 

More from View Sofia

More