Следва

Make the dreams come true: "Хубава жена"

A Christmas Carol с Ана Динкова

Тази Коледа ви подаряваме нашата Коледна песен...

All About Life преди 7 години

В първия епизод на нашата Коледна поредица ни усмихна слънчевата и красива Алекс. Алекс Богданска.

Днес великанска доза елегантност в Редакцията и наоколо внася една страхотно атрактивна дама. Косата, лицето, костюма и излъчването са четворната комбинация на нейната харизма в близо двете минути на споделено Коледно очакване. Защото, вече знаете, тази Коледа ви подаряваме нашата Коледна песен в три епизода, с леко намигване към Дикенс - A Christmas Carol



Тя е: Човекът, който, с колкото и неща да се захване, ги довършва докрай. И й се получава добре. Личен консултат по бизнес и етикет, блогър, удивителна жена и нашето Коледно лице номер 2. 

Във видеото, в което Ана ни говори Коледно ще видите, че нищо не е същото без традициите, без пръстена на ръката, останал от баба, без идеята за истински подарък, като книга или билет за концерт, без прекрасно наредената маса и божествено опакованите подъръци, които са там, за да направят някого щастлив.

Благодарим на Ана за гостуването й, гледаме филмчето, радваме се на факта, че в София има толкова приятни дамски присъствия, и ви подаряваме бекстейджа от това, наистина красиво случване!  






Ана, беше истинско удоволствие!

Красиви ни направиха: Красимира от Dior и Илиана от Vogue Vision. Както и магическата Мицеларна вода на BIODERMA! Благодарим!

Мястото е: СКЛАДА на Бенковски 11, специални благодарности за гостоприемството!

Коледният дух, струящ от украсата, и прекрасните подаръци са толкова красиви благодарение на IKEA!



Екипът - View Sofia!



Щастлива Коледа на всички! Усмихвайте се и бъдете добри!



Ето и другите два епизода, заредени с много настроение и празничен дух:

A Christmas Carol с Алекс Богданска
A Christmas Carol със Звезделина


More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 5 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 4 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 4 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.