Следва

Изненада! Марго Роби се омъжи

СКАНДАЛНО! Търгуват със снимка на прикования на легло Шумахер

СКАНДАЛНО! Търгуват със снимка на прикования на легло Шумахер

Други преди 7 години

Меко казано сме скандализирани от новината, че из медиите в Германия се търгува с ексклузивна снимка на прикования на легло Михаел Шумахер.

Според информацията, неизвестен, поне за момента, притежател на първият фотос на легендарния автомобилен състезател, който претърпя тежък инцидент преди 3 години и дори изпадна в кома, продава снимката за скандалната сума от 1 милион паунда.


За момента не е ясно как точно или кой точно е направил снимката на болния Шумахер, който е парализиран и се лекува в дома си в Женева. Като според данните, немската полиция вече е завела разследване срещу накърняването на личното пространство и права на състезателят и семейството му.

Припомняме, че Михаел Шумахер претърпя сериозен инцидент по време на ски почивка във Франция през декември 2013 година. Доста дълго време автомобилният състезател бе в кома, тъй като получи непреодолими мозъчни травми, но в крайна сметка състоянието му леко се подобри и през 2014 година той бе откаран в дома си в Швейцария, където в момента за него се грижат лекари и професионалисти от най-високо ниво.

Въпреки това мнозина издават, че за Шумахер няма особена надежда, тъй като той буквално бил във вегетиращо състояние.

More Други