Следва

Месечен ХОРОСКОП - Януари 2017

Make the dreams come true: "Хубава жена"

Голите рамене на Джулия Робъртс, облечена с убийствена червена рокля и бели ръкавици...

All About Life преди 7 години

 

Мечтаем да сме част от филм, красив, любовен, безкрайно чаровен. За ден, за седмица, за месец или за цял живот. Потапяме се заедно в лукса на мечтите, бавно, стъпка по стъпка.

И така, някои сцени от шедьоврите на този и миналия век са толкова заразително изящни, че просто не искаме да се връщаме в реалността. Толкова красива е кинематографичната приказка, сътворена от големи майстори.
Но, киното си е кино, животът е живот, остава да го прегърнем през омагьосващия бинокъл на мечтата и да го направим за себе си такъв, като на кино, красив и неотразим.

 

Днес мечтаем да сме Джулия Робъртс, в ето тази абсолютно прекрасна сцена в "Хубава жена": голите рамене, убийствената червена рокля и белите ръкавици. Спираме кадъра точно тук! Всички знаем за кой филм говорим, нали?

"Хубава жена",  филмът от началото 90-те, дело на Гари Маршъл, който и до ден днешен е единица мярка за вълшебно мечтателство.

Мечтаем за тази рокля, за това усещане, за тази любов... Искаме поне за миг, поне за ден, да сме ТЯ, хубавата жена на приятния млад мъж, дълбоко, ужасно дълбоко влюбен в нас...

В един луксозен президентски апартамент в Бевърли Хилс, Калифорния, Ричард Гиър подари онази изискана елегантна диамантена огърлица на Вивиан и я накара да забрави, че светът около нея съществува.

Всъщност, хотелът от емблематичния филм се радва на огромна известност и дори предлага пакет "Хубава жена", който включва нощувка в същия апартамент, където е снимана лентата, Rolls Royce шофьор и за къде без легендарния шопинг тур на Родео Драйв.

Запазваме си стая тук>>>



Роклята:
Ето я нашата, много подобна - червена, дълга и тържествена, напълно отговаряща на настроението и повода. Роклята е специална и заради драмите, случили се покрай нея - дизайнерът на костюми за филма Мерилин Ванс разказва, че: "Студиото наистина настояваше за черна рокля, но аз знаех, че трябва да е червена. Преди да се вземе окончателното решение, направихме цели три рокли в различни цветове. Горката Джулия трябваше да изтърпи толкова много цветови теста заради тази рокля... В края на краищата, успях да намеря правилния тон на червеното и убедих останалите да ме послушат. "


Victoria Beckham 6240 лв

Или


Mango 200 лв.

Аксесоарите: 
При мисълта за сцената, когато Едуард Луис изненадва Вивиан с колие от рубини и диаманти, настръхваме. И когато тя с любопитство го разглежда, а Едуард затваря кутията, която сякаш се опитва да я захапе, следва най-сладкият момент - искреният смях на героинята. Казваме искрен, защото цялата сцена е всъщност импровизация на Гиър, която се оказва толкова добра, че влиза във филма. А на нас ни е истински любима...


Колие с рубини и диаманти 2064 лв.







Обувки Christian Louboutin 1005 лв

Или


Zara 139 лв.

Поводът:
"Травиата" 
Първата опера на Вивиан е сам по себе си доста емоционален момент, но пък и тематиката на постановката е точно в десетката - знаменитото произведение на Джузепе Верди разказва историята на красива куртизанка, която се влюбва в богат мъж. Реакцията й пък след представлението е безценна!

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.