Следва

Hair Trend: Коса боядисана с Nutella

Женственост и сила пръскат от новия Gucci Bamboo

Изработен от тонирано в аметиство нюанс стъкло, новият лимитиран флакон на Gucci Bamboo...

Beauty News преди 7 години

Изработен от тонирано в аметиство нюанс стъкло, новият лимитиран флакон на Gucci Bamboo има изтънчени арт-деко линии и сребърна капачка във формата на бамбук.

Външната опакова в лавандулови оттенъци изобразява бамбукова градина, и представлява съвременната интепретация на класическия аромат Gucci Bamboo.

Новият дизайн на аромата обаче изразява елегантността и женствеността на аромата и ни кара да мечтаем да го намерим в коледните подаръци под елхата.

Съживявайки вдъхновението на аромата, рекламната визия на лимитираното издание Gucci Bamboo, заснета от Глен Лушфорд улавя поезията и романтиката, които са характерни за естетиката на модната къща.

Моделът Полина е полегнала в плетен стол в розова надиплена рокля от дантела и коприна, застанала до дървена клетка пълна с малки птички.

Лимитираното издание на Gucci Bamboo съдържа оригиналният дървесно-цветен аромат в искрящ нюанс, с който отбелязва новата глава в историята на Gucci Bamboo. Нежен и едновременно интензивен, ароматът цъфти с нотки на екзотична лилия Казабланка и ванилия от Таити. Сандаловото дърво и сивата амбра пък балансират женствеността с дървесен контраст, за да заявят сила и изтънченост.

 

More Beauty News