Hair Trend: Коса боядисана с Nutella

Може и да не ни вярвате, но този шокиращ бюти тренд вече се разпространява с пълна сила...

Може и да не ни вярвате, но този шокиращ бюти тренд вече се разпространява с пълна сила.

И смеем да кажем, че може би ерата на боите за коса вече свършва, защото все повече и повече хора започнаха да боядисват косата си с...ШОКОЛАД!

Да, шоколад! И нека сме по-точни - с така любимата Nutella.

Из мрежата вече обикалят куп видеа, в които нагледно е показано как посредством течния шоколад в бурканче можете да постигнете очарователен лешников цвят на гривата си.

Всъщност старт на интересния мини тренд даде фризьорски салон в Дубай, в който показаха как от блондинка, млада жена се превръща в изкусителна брюнетка.

Мнозина обаче не реагират никак добре на бюти видеото, тъй като вместо да се съсредоточат върху факта, че могат да постигнат така мечтания лешников цвят, те се шокираха от това, че щом Nutella-та влияе така върху косата - то какво ли прави на организма ни, когато я приемаме като храна?

Ние честно казано сме леко изкушени дали да не сюрпризираме коафьора си и дали да не го помолим за шоколадовия цвят, а вие? Бихте ли пробвали новия начин на боядисване с Nutella? Отговорите в анкетата долу>>>


Анкета

Бихте ли пробвали новия начин на боядисване с Nutella?

Коментари: 2

L
little miss sunshine (2016/12/23 / 18:36)
Аз пък вярвам,че ако преспим една нощ с кетчуп на главата, ще станем червенокоси,а ако се накиснем с лимон, сода бикарбонат, лайка и малко суров тахан, ще се превърнем в платинено руси! Нека пробваме!
K
Kikik (2016/12/23 / 13:49)
Глупости! Не разбирам как е възможно хората да се връзват на подобни истории?!

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.