Следва

Тези гърди не са истински, Кайли!

Какво подаряваш, в крайна сметка, за Коледа, ако си имаш всичко?!

Ужасно е, всички си го мислим понякога, да имаме всичко...

Други преди 7 години

Ужасно е, всички си го мислим понякога, да имаме всичко... А представяте ли си, ако, освен просто съвременен, средностатистически гражданин, презадоволен от многотията наоколо, си и неземно богат, успял и световноизвестен? Как в тази ситуация се сещаш какво ти липсва, от какво още имаш нужда и какво в крайна сметка би те зарадвало. Теб или близките на сърцето ти!

В контекста на казаното, ние често съчувстваме на много известните и богати хора и половинките им, защото, как успяваш да /се /изненадаш, особено приятно сантиментално за Коледа, ако вече имаш всичко.

Какво купуваш на човек, който си има всичко! И ние не знаем, за това намираме отговорите в семействата на: Дейвид и Виктория Бекъм, Кание и Ким Уест, Джон и Криси Леджънд и други популярни двойки.

Дейвид на Виктория (на снимката горе)
Любимата известна двойка е в центъра на вниманието в продължение на вече 20 години и може да се похвали с банков баланс от невероятните 470 милиона паунда, но това не означава, че двамата приемат коледните подаръци за даденост.

Миналата година по това време самият Дейвид разкри, че съпругата му Виктория е фен на традиционната Коледа и обича да я прекарва в тесен семеен кръг.

42-годишната модна дизайнерка е страшен почитател на пижамките на британската й колежка Оливия фон Хале! Именно това й подарява и Дейвид, който хвърля около 400 паунда за луксозния сатен, който осигурява перфектната домашна глем визия на Пош!

Джон на Криси
Всички знаем, че семейството на Джон Леджънд и Криси Тайгън е просто очарователно и винаги успява да измисли най-смешните и искрени шеги един за друг.

Миналата Коледа, например, изпълнителят подари на половинката си "мечтания подарък". Какъв е, мислите,  той? Колело за сирена! Знайно е, че Криси е запалена готвачка и наистина се радва на "свещения продукт", който позволява да потопите топлата си храна в него и да я "украсите" с прясно разтопено сирене.

Кание на Ким
Смеем да кажем, че от тук събраните, Ким Кардашян ще се окаже най-глезената съпруга!



Причината - миналата година за Коледните празници Кание Уест изненада половинката си с персонална дамска чанта на Hermes. Не стига, че аксесоарът е на именитата марка, а е изрисуван ръчно от артиста Джордж Кондо.

Райън на Блейк
Сексапилната блондинка е една от най-красивите актриси на Холивуд и вие си мислите, че обича да се глези подобаващо, нали? С куп диаманти, лимитирани супер коли или пък частни острови?

Далеч сте от истината, защото за Коледата Блейк предпочита съвсем традиционни неща. Сърпугът й Райън сподели, че Лайвли се радва изключително много, когато под елхата намери рамкирана семейна снимка или пък фото албум на любимите й хора. "Обича подаръците, които оставят емоционална следа, а не материалните неща", казва Рейнолдс за любимата си.

Джерад на мама Маргарет
Мечтата на милиони жени по света - Джерад Бълтър, е същински класик, когато иде реч за Коледни подаръци.

Актьорът обожава да глези любимите си жени и в частност майка си Маргарет, като подарява парфюми. "Винаги избирам тези, които най-много им харесват, тези, които са им нещо като отличителен аромат", искрен е актьорът.

Миранда на Миранда
Какво по-хубаво от това да си направиш подарък сам? Така мисли и Миранда Кер, която всяка Коледа си подарява неща, за които е мечтала през годината.

Моделът е върл фен на здравословния начин на живот и спорта и затова редовно си позволява да си купува скъпи постелки за йога, например, или пък луксозни фитнес гривни, които се грижат за стегната й форма.

More Други