Следва

Dare U: Fake лунички

Божествена коса с правилната грижа

Любимата марка продукти за коса на звездите от Холивуд - Moroccanoil, лансира новата си текстурираща колекция на събитие на 01.12. в галерия „Райко Алексиев” в София...

Hair преди 7 години

Любимата марка продукти за коса на звездите от Холивуд - Moroccanoil, лансира новата си текстурираща колекция на събитие на 01 декември в галерия „Райко Алексиев” в София.

Международният креативен директор на бранда Франк Перез, трейнърът за България Григори Кюлев – Гого и топ фризьорът Георги Петков демонстрираха 6 бляскави стайлинг визии, постигнати с обогатените с арганово олио продукти на Moroccanoil. Луксозната визия на моделите беше постигната и благодарение на роклите на Princess Fashion Studio и грим от Слав Анастасов .


Франк Перез 


Григори Кюлев 


Георги Петков

За модерния музикален фон на шоуто и доброто настроение на гостите се погрижи моделът Глория Петкова, която беше DJ на събитието. На представянето присъстваха над 130 гости - фризьори от най-добрите салони в София и страната, бюти редактори и блогъри. Рекламната фотосесия на новата Texture колекция на Moroccanoil е заснета в Мароко с британската актриса и модел Роузи Хънтингтън-Уайтли, известна и като едно от лицата на Victoria`s Secret.

More Hair