Следва

Четиво в четвъртък: "Безкрайностите" от Джон Банвил

Големите артисти на България с убийствени снимки за нов календар

Fibank (Първа инвестиционна банка) и Съюзът на артистите в България (САБ) представиха уникален календар за 2017 г...

Events преди 7 години

Fibank (Първа инвестиционна банка) и Съюзът на артистите в България (САБ) представиха уникален календар за 2017 г. с творчески фотографии на изявените артисти на България, носители през годините на престижната награда „Икар”.

Луксозното стенно бижу представя уловени мигове с неповторимото присъствие на Александър Кадиев, Анастасия Лютова, Боряна Братоева, Валентин Ганев, Владимир Пенев, Захари Бахаров, Красимира Кузманова, Касиел Ноа Ашер, Лилия Маравиля, Стефка Янорова, Христо Мутафчиев и Юлиан Вергов.
Календарът на Fibank за 2017-та е съвместна инициатива със Съюза на артистите в България.

Всеки, който желае да се включи и да подкрепи социалния фонд към Съюза на артистите в България, може да придобие календара срещу сумата от 10 лева. В края на кампанията Fibank ще удвои събраната сума. Събраните средства ще бъдат използвани за подкрепа на Социалния фонд към САБ, който от своя подпомага артисти – ветерани и студенти.

Календарът, за съжаление, е в ограничен тираж и ще се предлага във всички клонове и офиси на Fibank в страна до изчерпване на количествата.

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.