Следва

Четиво в четвъртък: "Безкрайностите" от Джон Банвил

Големите артисти на България с убийствени снимки за нов календар

Fibank (Първа инвестиционна банка) и Съюзът на артистите в България (САБ) представиха уникален календар за 2017 г...

Events преди 7 години

Fibank (Първа инвестиционна банка) и Съюзът на артистите в България (САБ) представиха уникален календар за 2017 г. с творчески фотографии на изявените артисти на България, носители през годините на престижната награда „Икар”.

Луксозното стенно бижу представя уловени мигове с неповторимото присъствие на Александър Кадиев, Анастасия Лютова, Боряна Братоева, Валентин Ганев, Владимир Пенев, Захари Бахаров, Красимира Кузманова, Касиел Ноа Ашер, Лилия Маравиля, Стефка Янорова, Христо Мутафчиев и Юлиан Вергов.
Календарът на Fibank за 2017-та е съвместна инициатива със Съюза на артистите в България.

Всеки, който желае да се включи и да подкрепи социалния фонд към Съюза на артистите в България, може да придобие календара срещу сумата от 10 лева. В края на кампанията Fibank ще удвои събраната сума. Събраните средства ще бъдат използвани за подкрепа на Социалния фонд към САБ, който от своя подпомага артисти – ветерани и студенти.

Календарът, за съжаление, е в ограничен тираж и ще се предлага във всички клонове и офиси на Fibank в страна до изчерпване на количествата.

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 6 дни

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?