Следва

Бременна и много стилна: Ирина Шейк

Стил урок на седмицата: Кадифена зима

Студеният сезон е модна задача с повишена трудност в страните, където наистина има сняг и лед, но с желание и разбиране няма нищо невъзможно!...

All fashion преди 7 години

Споменавайки „зима“ голяма част от нас потръпват, навличат още един пуловер и чифт чорапи и отказват да излизат доброволно до идването на пролетта. Спокойно! Студеният сезон е модна задача с повишена трудност в страните, където наистина има сняг и лед, но с желание и разбиране няма нищо невъзможно! Вярно, наистина не ни се иска да приличаме на увита с шалове, шапки и вълнени плетива бъчвичка, но след разопаковането до желаната дестинация така или иначе трябва да приемем отново човешки облик.

Кадифето е царствена материя, за щастие и доста топлеща. Водещ тренд за Есен/Зима 16/17, тя ни предоставя богат избор от аутфити. Разглеждаме най-добрите попадения от уличния стил и подиума и си взимаме бележка! С идването на празниците рокля или костюм от кадифе е стахотен стилов акцент, който с правилната връхна дреха и обувки ще ни предпази от студа навън, без да развалят имиджа ни. Ето как го правят най-добрите:

More All fashion