Следва

Най-красивите българи за 2016-та година са...

Най-добрият street style на годината в точно 50 кадъра

Годината се търкаля към своя финал и ние волно или не превъртаме лентата на забавен каданс и я виждаме отново цялата...

Street Style преди 7 години

Годината се търкаля към своя финал и ние волно или не превъртаме лентата на забавен каданс и я виждаме отново цялата. Спрели сме да отмятаме изпълнени задачи в бележника и просто се наслаждаваме на това, което постигнахме. Защото то несъмнено е най-доброто. И края на 2016-та си заслужава да бъде посрещнат освен с чаша шампанско и фойерверки, с една широка усмивка и най-красивата рокля, която имаме.

Сега е време да си оставим един свободен следобед, да се отпуснем с чаша приятно вино в ръка и да се насладим на най-хубавото от street style кадрите за цялата година. Трендовете, водещите тенденции, автентичния стил са само малка част от нашия избор.

2016-та беше годината на карираните палта, животинските принтове, аристократичното кадифе, ръкавите перелини, полите солей, годината, в която все още се наслаждаваме на пънкарския стил и кожените якета, големия избор на деним, принтовете, нормкора и всички онези омагьосващи и шантави комбинации, които ни правят истински пленници на модата. Споделяме това хедонистично удоволствие в точно 50 кадъра, но най-добрите!



More Street Style