Следва

Яко коктейлно време! 30 от малките черни за разкош!

Най-красивите българи за 2016-та година са...

Те са красиви. Те са успешни. Те са достойни. Те направиха годината по-богата. Те се великолепната 50-тица на България в традиционната класация на View Sofia...

All fashion преди 7 години

Те са красиви. Те са успешни. Те са достойни. Те направиха годината по-богата. Те се великолепната 50-тица на България в традиционната класация на View Sofia.

Във всяка подобна подредба, особено когато финалният глас се пада на вас, читателите, има по един единствен победител! В случая ЛЮБИМЦИТЕ са двама: по един във всяка категория: Дами и Господа!

Именно около Коледа е времето, в което по традиция обявяваме двойката победители. В края на 2016 година читателският вот избра това да са: Националният отбор по Художествена гимнастика и Константин Трендафилов.

Те, Златните момичета на България, отвяха конкуренцията напълно, както всеки път, и получиха 37.2% от общите гласове.

Чаровният писател Константин Трендафилов, чийто блог "Мърлявият блог на един спретнат човек" и стихосбирка "За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?" са абсолютно омагьосващи, се пребори в оспорваната мъжка битка, като взе цели 32.44% от общите гласове.

На второ и трето място при жените са Рене Карабаш и Ивет Лалова, а при господата Руши Видинлиев и Александър Сано.

Така приключи годишната класация Топ 50 на най-красивите българи, която View Sofia прави за поредна година. В новата 2017, отново по традиция, очаквайте ексклузивни интервюта с победителите.

More All fashion