Следва

10 УБИЙСТВЕНИ фешън комбинации, за да ни тръгне идеално в нощта на ЧНГ!

Изненада! Джиджи Хадид ще се ЖЕНИ!

Сватбения марш ли чуваме? Това Джиджи Хадид в бяла рокля ли е?...

All fashion преди 7 години

Сватбения марш ли чуваме? Това Джиджи Хадид в бяла рокля ли е?

Съвсем скоро може да си задаваме на сериозно тези въпроси, тъй като слуховете гласят, че Зейн Малик е предложил брак на 21-годишния модел.

Сигурно си мислите, че Джиджи вече е на седмото небе от радост! Да, ама не! Оказва се, че красавицата няма никакво желание да се жени и е отказала на 23-годишния певец.

"За нея това дойде сякаш от нищото и вече има чувството, че Зейн я задушава, защото отношенията им се развиват прекалено бързо", издава приятелка на Хадид.

Смеем да кажем, че разбираме Джиджи и решението й, тъй като малко преди да започне отношения с нея Малик бе сгоден за певицата Пери Едуардс, а техният годеж никак не свърши добре!

Едно обаче вече е ясно - Зейн е крайно влюбчив и определено иска да създаде семейство рано, рано. Явно обаче Джиджи е отдадена повече на процъфтяващата си кариера, а и все пак е заедно с изпълнителя от едва година!
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.