Следва

Картата Visa Premium е ключ за вратите на някои от луксозните магазини в страната

Скъпи Дядо Коледа, тази година бяхме послушни...деца

По това време на годината сме отметнали всичко, което сме искали да направим, изпратили сме надлежно написано писмо до добрия старец...

All About Life преди 7 години

По това време на годината сме отметнали всичко, което сме искали да направим, изпратили сме надлежно написано писмо до добрия старец и сме се уверили, че сме в списъка с добрите деца. Два дни преди Коледа, това са най-съкровените желания на сърцата и душите ни. Споделяме ги с вас:

Цветина


ПОвече спокойствие! ЖЕлание до безкрай! ЛАвина от щастие! ВАгон пълен с любов! Мечтателство! СИмфония от приключения!

ПОЖЕЛАВАМ СИ!
И вместо да искам още, благодаря за всичко, което имам и за всичко, което ми се случи! И, разбира се, за къде е моят wish list без поне чифт обувки - умирам за онези нови adidas NMD_XR1, с които да покорявам дебрите на градския пейзаж. И само, за да не име тъжно сами - да си правят компания с едни убийствено яки ботуши над коляното на Stuart Weitzman!!!!




Петя


Хубавото на наближаващите празници е, че ни събират и ни носят много положителни емоции и топлина. Обожавам приглушената светлина на Коледа, многото свещи и празнична украса, мирисът на мандарини, да, точно така - на мандарини, и увеличаващият се брой усмивки по лицата на хората, които виждам, разхождайки се по малките цветни улички. Усещанането на радостта от всичко това се усилва и заради факта, че съм си у дома. Има и още нещо обаче, което принадлежи на този празник и това е мигът, в който можем да си пожелаем нещо.

И понеже 2017 ми звучи като приключенско число, си пожелавам да пътувам повече през тази година. Мечтая да стигна до някоя топла страна, да опозная хората и културата им, да запечатам много моменти и истории, които след това да разказвам с хилядите фотографии, които ще излязат от камерата ми.



Косара

Мили Дядо Коледа,

За тази година си пожелавам поне още толкова запомнящи се пътувания с любими хора, колкото миналата година.

Именно те ми донесоха най-красивите моменти и ме оставиха безмълвна неколкократно и за тях съм благодарна най-много.

И тъй като знаеш, че от месеци търся, моля те, моля те, помогни ми да си намеря ново вкъщи, в което да се чувствам сигурно и уютно!

Благодаря предварително!



Миглена

За 2017 си пожелавам да оставя всичко, което не ми трябва зад гърба ми и да не се и сетя да се обърна назад. Въпрос на приоритети! 

 

Елена

Пожелавам си лична справедливост, и докато го казвам, знам, че е нетипичното пожелание. Мечтая си да ми се случи свежа, хубава и "реактивна" година, т.е. такава, в която Вселената да реагира адекватно на усилията и желанията ми. Не, че досега не го Е правила, но през 2016-та имаше леекичко забавяне. Е, нека се канализира през 2017-та, все пак, заслужавам си го!

More All About Life