Истории от живота: за СЪРЦЕТО на едно куче

Омагьосващата история на Мильо и неговият приятел на четири лапи - Артър...

От името на целия екип на ViewSofia, искаме да зададем няколко въпроса и да изразим поредното ни ясно мнение, като с това нямаме абсолютно никакво намерение да оскверняваме ничии предпразнични настройки!

Питаме: На коя планета, в кой континент, в коя държава, на кое място и в кой век, по Дяволите (извиняваме се заради израза пред Мария, майката на Исус), живеем, та да (не) се случват подобни неща?!?

Може ли в културно общество, за каквото УЖ смятаме нашето, часове преди Христовото рождение на 2016 година изобщо да коментираме по този начин темата за незрящите хора в България и техните проблеми?!?
Наистина ли е възможно все още да съществуват човешки същества с безумно ограничен манталитет, който не им позволява да виждат по-напред от носа си и по-ниско от задника си?!?

И е ли е реално, наистина, водач на МПС към Обществен транспорт на което и да е населено място в Република България да демонстрира подобно невежо поведение, спрямо човеците и законите на държавата, в която живее?!?

Уточняваме веднага!

Поводът: Прекрасен! Уникален! Екстраординарен! Свързан с жива душица и огромното й сърце.

Защото те - поводът и нашият герой, са просто уникални! Очите, с които Той те гледа, са най-търсещите, най-очакващите, най-добрите, най-истинските. На ръст е симпатично дребен, на килограми – повече от фин, на години – колкото наскоро пенсионирал се хуманитарен деец, по душа – безмерен! Той иска да предпази, да съпроводи, да насърчи, да помогне. По характер е силен, амбициозен, активен, търпелив и не се плаши от препятствия. Казва се Артър и неговото име от Келтски (Артур) означава именно всичко това. С което за пореден път се убеждаваме, че няма нищо случайно. Дори и в избора на имената ни.

Коментари: 1

M
marly (2016/12/24 / 02:57)
Браво!Правете по-често такива репортажи и пишете повече за кучетата - водачи и като цяло за животните.Може да успеете да повлияете на малоумното поведение и отношение на някои хора,кой знае.Успех!

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.