Следва

25 неща, за които мечтаем покрай намаленията

10 неща, които да НЕ носим на Коледно парти!

Парти анимъл или шопахоличка? Когато двете най-цензурирани страни на една жена се съберат, по-добре е да ги държим изкъсо...

All fashion преди 7 години

Парти анимъл или шопахоличка? Когато двете най-цензурирани страни на една жена се съберат, по-добре е да ги държим изкъсо. Какъв е рискът ли? Цунами от добро настроение, заклещено в минималистични дрехи. Дрескодът, наложен или не, винаги е добра идея, особено когато въпросното събитие е не точно парти, ами Коледната вечеря. И за да си избегнем срама да се появим на такъв празник с нещо, което очевидно е лош избор, имаме няколко основни и неотложни съвета.

Ето 10 неща, които никога не бива да носим на Коледно парти.


1. Всичко, което е прекалено късо, разголено или тясно. Мини полите и изрязаните рокли са само за баровете и дискотеките.

2. Нещо прекалено стегнато. Хубаво е да успеем да стигнем до десерта, без да се налага да разкопчаем някой цип или копче.

3. Нещо прекалено ежедневно. Разбира се, не сме длъжни да си облечем балната рокля, ако сме на домашно събиране, но все пак сме длъжни да подходим с нужното уважение към празника и домакините.

4. Твърде много аксесоари. Тракането с гривни и пръстени по време на вечеря е също толкова неприятно, колкото и прекаленото шумолене с прибори. Никой не го харесва.

5. Комбинацията червено и зелено. Да, разбира се, Коледно е. Но нима искате да се слеете с украсата?



6. Дрехи, неподходящи за сезона. Независимо къде отивате е хубаво да се съобразите с времето навън. Да, най-вероятно до камината няма да ви трябват 4 слоя дрехи, но все пак сатенената рокля до земята през зимата е меко казано рискована.

7. Нещо, в което са ни виждали безброй пъти. Дори и да не подберем най-главозамайващия аутфит, това е облеклото, с което ще посрещнем един от най-красивите празници на годината. Редно е поне да е различен от обичайното ни облекло.

8. Убийствено високи токове. Освен ако събитието не ги налага (което би било доста странно) по-добре е да заложим на нещо удобно, в което да се чувстваме комфортно и спокойно.



9. Твърде официално облекло. Хубаво е да избягваме и другата крайност. При положение че ни очакват на домашно парти, хижа или в уютен ресторант, балните обувки и роклята с шлейф биха били абсурдни.

10. Тематично облекло. В случай, че не е конкретно упоменато като дрескод, костюмите на ангелче, снежанка, еленче, джудже и всичките им производни само ще ви накарат да изглеждате нелепо.

More All fashion