•  

10 семейни закона

null

Как да запазиш любовта? Как да останеш за него най-най през годините семеен живот? Всяка жена си задава подобни въпроси. Оказва се, че не ежедневието разрушава любовта, а постоянното погрешно поведение на жената в брака, което се натрупва в съзнанието на мъжа и го кара по-малко да цени своята половинка. Как трябва и как не трябва да се държиш в семейния живот:

1. Не си струва да се бориш за равноправие с мъжа си по битови въпроси – кой да изнесе боклука, кой да измие съдовете и т.н., или бурно да изясняваш отношенията. Вместо това му приготви нещо вкусно за хапване. Съвместната дейност сближава, но не когато е грубо наложена. Мъжът трябва да усеща топлина и уют в семейния живот. Жена, която търси послушание от мъжа си за дреболии, обикновено е губеща при разрешаване на по-големи проблеми.

2. Не си струва да реагираш стандартно, когато мъжа сгреши.
Не се обадил, прибрал се по-късно и т.н. – обикновено жената почва да разпитва, иска отчет, прави скандали. Както всички, по обичайния начин както в анекдотите, филмите, у съседите и следователно скучно и безинтересно. Опитай да реагираш на всичко това по-различно, не както всички.

3. Жена стремяща се да стане приятел на мъжа си прави грешка.
Защото с приятел е добре ще си поговориш, обсъждайки интересни въпроси, да пиеш бира, но на мъжа му се иска да спи с жена. Изключение правят мъжете Водолей, в този случай приятелството е за предпочитане, но въпреки това не трябва да заменя любовта.

4. Капанът под названието обща работа.
Партньорите, занимаващи се с общ бизнес рискуват романтичните си отношения, защото могат да се окажат в конкуренция или банално съперничество. Мъдрата жена не съперничи на мъжа си, а го допълва. Организирайки съвместен бизнес, е хубаво от самото начало задълженията да са разделени и да не взимаш за себе си главната роля.

5. Ругатните и ежедневната критика не са способни да заздравят отношенията.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.