Следва

Годишен ХОРОСКОП - 2017: ЛЪВ

Годишен ХОРОСКОП - 2017: РАК

През новата година нещата ще се случват бързо за представителите на този зодиакален знак...

Astro преди 7 години

Прогнозата за 2017 година зависи от основните планетарни въздействия и от големите космически промени и движения, които влияят на предстоящите събития. Прогнозата се основава на преминаването на ЮпитерСатурн и другите външни трансцедентални планети. Тяхното движение е по-бавно и техните енергии и влиянието им трае по-дълъг период от време.

В хороскопа за 2017 година не се предвиждат някакви значителни промени. В началото на годината планетата Юпитер е в знака на Везни, а в края - в СкорпионСатурн остава под знака на Стрелец до 19 декември 2017 г.Уран е в ОвенНептун в Риби, а Плутон в Козирог.

Информацията от хороскопа за всеки един зодиакален знак може да бъде използвана по различни начини: да повиши личностния и духовен растеж, да ни помогне да подредим целите и приоритетите си, да внесе светлина върху моделите, които всеки от нас трябва да следва и да намерим смисъла и разрешението на предстоящите събития.

Хороскопът за 2017 година отваря врати към нови перспективи, но най-ценният подарък, който получаваме, е самопризнателността и самоодобрението към самите нас. Това са едни от най-важните стъпки да започнем да обичаме себе си, което води до нашия личностен растеж, удовлетворение и задоволство от живота. Когато се фокусираме върху целите, основани върху настоящи и бъдещи събития, ние засилваме собствените си възможности да се възползваме максимално от развоя на събитията.

Ето и подробната астрологична прогноза за 2017-та за зодия Рак, а останалите ще публикуваме поотделно за всяка зодия в следващите дни:

РАК

През новата година нещата ще се случват бързо за представителите на този зодиакален знак. Опитайте се максимално да сте в синхрон със събитията. Не се пришпорвайте и в никакъв случай не се захващайте с повече от това, на което сте способни. И най-важното е да мислите, преди да действате. Животът може да се окаже малко объркващ на моменти, но нещата се случват по-лесно, когато знаете какво да очаквате.

Очертава се една турбулентна година, изпълнена с повратни събития както в семейството и дома, така и в кариерата. През новата 2017 г. ще реализирате своите планове, свързани със семейството или брака. Събитията в семейството ви се случват с идеята да има добра перспектива, взаимни ползи и успех с години напред.

Юпитер се намира във вашия 4-ти дом от миналата година и през 2017 г. ще бъде замесен в напрегнати аспекти с Уран, който се намира в дома на кариерата и с Плутон, който пък е в дома на взаимоотношенията. Нестабилността в кариерата може да се отрази както на семейния живот, така и върху печалбата. Предстоят ви доста сериозни разходи, но те ще са за добро. Нещата значително ще се подобрят от началото на август 2017 г., когато приходите нарастват значително и вие си отдъхвате.

През октомври 2017 г. Юпитер преминава в дома на любовта, креативността, забавлението и плодовитостта, което благоприятства развитието на вродени таланти. От този момент животът ви преминава в нов период на професионално развитие. Заслужава си да опитате да превърнете своето хоби в малък бизнес.

В живота ви ще има важно присъствие на човек, роден под знака на Телец, Козирог или Дева. В края на годината ще се радвате на някакъв сериозен успех.

Работа

Планетите, които се намират в дома на работата и дома на кариерата, са Сатурн и Уран. Като цяло тези две планети са в хармонични отношения през новата година. Така че професионалният хаос, който се наблюдава през последните няколко години, през новата година ще се превърне в солидна структура, която може да доизграждате и подновявате през предстоящите години. Успешно преплитате старото с ново, традиционното с технологичния напредък, а идеите ви ще привлекат нови инвеститори.

През 2017 г. домът на парите се управлява от Лунното затъмнение на 11 февруари и от Слънчевото затъмнение на 21 август, което може да доведе до моменти на кризи, но също и възможности за финансов възход и реорганизация. През тези два периода най-добре е да харчите само за най-необходимото.

От началото на април до края на август 2017 г. Сатурн е в ретроградно движение във вашия дом на работата - използвайте тази енергия по конструктивен начин и търсете начини да направите дейността си по ефективна.

Любов

През тази година, Слънцето преминава във вашия 1-ви дом и това позволява да се фокусирате повече върху повишаване на сигурността и близостта във връзката си. Любовният хороскоп за Раците през тази година показва също, че много от представителите на този знак ще подновят своя дом или съвместните си споразумения за живот.

С преминаването на Юпитер във вашия слънчев 5-ти дом на 10 октомври 2017 г. може да си вземете заслужена почивка и да отидете някъде, където да се почувствате добре и да релаксирате. Годината е изпълнена с повече любов, романтика, приятни пътувания, кино, театър и всякакви класически начини да се забавлявате. Пригответе се и се възползвайте от всички тези възможности за забавление, насладете се на любовта или се влюбете отново и изживейте всички тези приятни емоции.

Сатурн, покровителят на дома на взаимоотношенията на Раците, се намира във вашия 6-ти дом - дома на ежедневните отговорности. Това означава, че е възможно да се фокусирате повече върху това, което не е наред във връзката или да чувствате, че имате повече отговорности. Но гледайки нещата от друга перспектива, може да се каже, че сте в период на отдаденост към партньора и се учите как да сте му в полза, ако има такава необходимост.

Здраве

През 2017 г. Сатурн преминава във вашия 6-ти дом (домът на здравето). Скъпи Раци, време е да се замислите сериозно за своето здраве. Започнете да се храните правилно, влезте в добра физическа форма и прекратете всички лоши навици, свързани с вредни храни и напитки. Ще се наложи да положите сериозни усилия в тази насока.

Ако се храните нездравословно или недостатъчно, то започнете да се храните правилно, ако сте пушач или прекалявате с алкохола, откажете се от тези лоши навици. Ако редовно се чувствате недоспали, изградете си режим на съня. Не е лошо да започнете да правите упражнения, регулиращи стреса. В противен случай е възможно да се появят сериозни здравословни проблеми. Наслаждавайте се по-често на тихата домашна обстановка и отделяйте повече време за медитация.

Годишен хороскоп за 2017 г. за зодия ОВЕН, ТЕЛЕЦ и БЛИЗНАЦИ

More Astro