Следва

Годишен ХОРОСКОП - 2017: ВЕЗНИ

Годишен ХОРОСКОП - 2017: ДЕВА

Деви, 2017 г. ще е изпълнена с финансови предизвикателства, които вероятно ще породят необходимостта от промяна в професионалната сфера или нуждата да преустроите своята дейност...

Astro преди 7 години

Прогнозата за 2017 година зависи от основните планетарни въздействия и от големите космически промени и движения, които влияят на предстоящите събития. Прогнозата се основава на преминаването на ЮпитерСатурн и другите външни трансцедентални планети. Тяхното движение е по-бавно и техните енергии и влиянието им трае по-дълъг период от време.

В хороскопа за 2017 година не се предвиждат някакви значителни промени. В началото на годината планетата Юпитер е в знака на Везни, а в края - в СкорпионСатурн остава под знака на Стрелец до 19 декември 2017 г.Уран е в ОвенНептун в Риби, а Плутон в Козирог.

Информацията от хороскопа за всеки един зодиакален знак може да бъде използвана по различни начини: да повиши личностния и духовен растеж, да ни помогне да подредим целите и приоритетите си, да внесе светлина върху моделите, които всеки от нас трябва да следва и да намерим смисъла и разрешението на предстоящите събития.

Хороскопът за 2017 година отваря врати към нови перспективи, но най-ценният подарък, който получаваме, е самопризнателността и самоодобрението към самите нас. Това са едни от най-важните стъпки да започнем да обичаме себе си, което води до нашия личностен растеж, удовлетворение и задоволство от живота. Когато се фокусираме върху целите, основани върху настоящи и бъдещи събития, ние засилваме собствените си възможности да се възползваме максимално от развоя на събитията.

Ето и подробната астрологична прогноза за 2017-та за зодия Дева, а останалите ще публикуваме поотделно за всяка зодия в следващите дни:

ДЕВА

Деви, 2017 г. ще е изпълнена с финансови предизвикателства, които вероятно ще породят необходимостта от промяна в професионалната сфера или нуждата да преустроите своята дейност, за да може да покриете старите си дългове и да не се налага да създавате нови.

Юпитер се намира в дома на парите до октомври 2017 г., което като цяло е добре и благоприятства печалба, но също така поражда страхове относно личната ви финансова преценка. Дори най-отговорните Деви може да изпитат нуждата да харчат като обезумели. Избягвайте да го правите основно през март, август и втората половина на септември.

През втората половина на годината ще получите добри новини от брат или сестра. По това време Юпитер се намира в сектора на общуване и комуникация - възползвайте се от благоприятното разположение на планетата, като поддържате връзка с хората, които обичате. Ако споделите с тях истината, е възможно да пренесете взаимоотношенията си на друго ниво.

Често си мислите, че единствено вие можете да свършите нещата както трябва. Забелязвате детайли, за които другите дори не подозират и бързо оказвате съдействие на хората около вас, за тяхно щастие. От друга страна сте достатъчно скромни и предпочитате признанието да се припише на някой друг. Щастливи сте скромно да сте в услуга на другите.

Работа

За Девите новата година може да бъде доста променлива от финансова гледна точка. До известна степен е възможно да се наложи да помагате финансово на семейството си - новото или това, от което произлизате. Или може би семейството ви има нужда от подкрепа, а средствата, с които разполагате, понякога да са недостатъчни.

Венера, планетата, която управлява дома на парите на зодия Дева, е в ретрограден цикъл през 2017 г. и това може да доведе до объркване на плановете, свързани с големи инвестиции, пътувания или финансови сделки.

Както ви е известно, зодия Дева се управлява от планетата Меркурий, а тя има няколко ретроградни движения през 2017 година - от 1-ви до 8-ми януари, от 10-ти април до 3-ти май, от 13-ти август до 6-ти септември и от 3-ти до 23-ти декември. И точно, защото е управител на този зодиакален знак, както и на дома на кариерата на Девите, ретроградното движение на Меркурий въздейства повече на вас, отколкото на всеки един друг знак. През първата седмица на януари не трябва да подписвате важни договори или документи, свързани с имотни или бизнес сделки.

Любов

Слънчевото затъмнение в началото на годината (на 26 февруари) се пада в дома на партньорствата на представителите на зодия Дева. Това може да разсее заблудите, които сте си изградили в последните няколко години относно идеалния партньор - вашата сродна душа. Сега сте много по-наясно със ситуациите, в които сте склонни да приемате ролята на жертва или тази на спасител, както и защо попадате в подобни ситуации изобщо.

Така че са вероятни някои кризисни моменти във връзката с партньора, които обаче ще ви дадат шанс за ново начало или ще предизвикат неприятно “пробуждане” - в зависимост от ситуациите.

Ретроградното движение на Венера във вашия дом на интимност и сексуалност (от 4-ти март до 1-ви април) и в дома на връзките и взаимоотношенията (от 3-ти до 15-ти април) създава чудесна възможност за дълбоко обследване на това какво ви свързва с половинката или тества доверието ви един към друг. Ще обсъждате въпроси относно съвместното ви съжителство, като това колко всеки един от вас допринася за връзката.

Здраве

2017 година може да е малко стресираща за Девите. Трябва да си вземете почивка. Определено ще се заредите с нови сили и енергия, от която имате нужда в натоварен работен ден или вечер, прекарана с децата или с приятели навън. Ретроградният Меркурий може да създаде неразбории в личния ви живот.

Ще сте способни да действате незабавно, когато това е необходимо. Уверете се, че се храните правилно, за да поддържате нивата на енергия в норма. Също така се опитайте да сте мили с хората около вас. Научете да практикувате йога - тя би ви подействала благоприятно на тялото и на духа.

Годишен хороскоп за 2017 г. за зодия ОВЕН, ТЕЛЕЦ, БЛИЗНАЦИ, РАК и ЛЪВ

More Astro