Следва

Годишен ХОРОСКОП - 2017: СКОРПИОН

Годишен ХОРОСКОП - 2017: ВЕЗНИ

Годината ще мине бързо за представителите на зодия Везни, но това никак не означава, че ще пропуснете важните и значими възможности...

Astro преди 7 години

Прогнозата за 2017 година зависи от основните планетарни въздействия и от големите космически промени и движения, които влияят на предстоящите събития. Прогнозата се основава на преминаването на ЮпитерСатурн и другите външни трансцедентални планети. Тяхното движение е по-бавно и техните енергии и влиянието им трае по-дълъг период от време.

В хороскопа за 2017 година не се предвиждат някакви значителни промени. В началото на годината планетата Юпитер е в знака на Везни, а в края - в СкорпионСатурн остава под знака на Стрелец до 19 декември 2017 г.Уран е в ОвенНептун в Риби, а Плутон в Козирог.

Информацията от хороскопа за всеки един зодиакален знак може да бъде използвана по различни начини: да повиши личностния и духовен растеж, да ни помогне да подредим целите и приоритетите си, да внесе светлина върху моделите, които всеки от нас трябва да следва и да намерим смисъла и разрешението на предстоящите събития.

Хороскопът за 2017 година отваря врати към нови перспективи, но най-ценният подарък, който получаваме, е самопризнателността и самоодобрението към самите нас. Това са едни от най-важните стъпки да започнем да обичаме себе си, което води до нашия личностен растеж, удовлетворение и задоволство от живота. Когато се фокусираме върху целите, основани върху настоящи и бъдещи събития, ние засилваме собствените си възможности да се възползваме максимално от развоя на събитията.

Ето и подробната астрологична прогноза за 2017-та за зодия Везни, а останалите ще публикуваме поотделно за всяка зодия в следващите дни:

ВЕЗНИ

Годината ще мине бързо за представителите на зодия Везни, но това никак не означава, че ще пропуснете важните и значими възможности, които се изправят на пътя ви. Преминаването на Юпитер през вашия слънчев 1-ви дом вероятно е добре за вас. То започна през септември 2016 г. и ще продължи до 10-ти октомври 2017 г. Все едно че Дядо Коледа ви посещава почти цяла една година. Този транзит се случва веднъж на около 12 години, така че вероятно сте успели до този момент да се насладите на живота, пътувайки и размотавайки се с приятели и посещавайки различни места.

В прогнозата за 2017 г. се очаква взаимоотношенията ви да поемат неочакван обрат. Ако сте обвързани, може да осъзнаете, че е дошъл краят на настоящата връзка, за да преминете към нова, по-добра. Ако обаче не приключите настоящата си връзка, ще осъзнаете, че тя минава през процес на развитие и подобрение.

Неочаквано в живота ви се появяват хора, чието влияние може да даде отражение не само в любовта, но и в кариерата.

Юпитер, планетата, която управлява дома на общуването, остава във вашия знак до 10-ти октомври 2017 г. и това ви вдъхновява да откриете нови комуникационни възможности, с които да отстоявате своето интелектуално, личностно и професионално развитие.

Работа

Годината за вас започва със Слънчево затъмнение в дома на кариерата (на 26 февруари 2017 г.), което е само на няколко градуса от планетата Нептун - това предрича серия от събития, които ви подсказват колко осъществими всъщност са професионалните ви планове.

Преминаването на Нептун през дома на кариерата размива границите между възможното и невъзможното. Не е изненадващо, ако през последните години сте си поставили недостижими професионални цели.

Използвайте това Слънчево затъмнение по конструктивен начин - може да станете по-организирани и да разберете на кои служебни партньори може да разчитате, за да направите своите проекти по-реалистични и изпълними.

Любов

Ако трябва в едно изречение да се опише любовния ви живот през новата 2017 г., то би било: “Всичко е добре, когато завършва добре.”

Уран продължава своето преминаване през дома на партньорствата, който започна през 2011 г. и ще приключи своя транзит през 2018 г. Това би могло да генерира значителни душевни промени по отношение на любовта (защото Уран управлява вашия дом на любовта).

През март и септември, когато Уран е в опозиция на Юпитер, е вероятно да възникнат конфликти между необходимостта ви от личностно развитие и нуждите на връзката, в която се намирате в момента. Така партньорът ви би могъл да се почувства притиснат или ограничен от посоката, в която връзката се развива.

В подобна ситуация някои Везни реагират бунтарски; други, след напрегната раздяла, биха почувствали внезапно и приятно облекчение; трети биха потърсили баланс между техните нужди и тези на партньора, като се уверят, че е осигурена достатъчна свобода на действие.

Здраве

През 2017 г. преминаването на Нептун през вашия слънчев 6-ти дом може да донесе някои странни и трудни за диагностициране заболявания, алергии или странни преживявания, които засягат здравето ви. Това, което Нептун се опитва да ви подскаже, е да опитате да приложите алтернативни или холистични методи на лечение.

Единственият начин да сте в синхрон с желанията и стремежите на тази планета, е чрез йога, медитация, молитви и всякакъв вид духовно пречистване.

От друга страна не вашето здраве може да има нужда от внимание, а това на вашия партньор в живота. Съпруг/съпруга или половинката ви трябва да се отнасят с внимание към своето здраве. Здравословното им състояние може да е малко по-деликатно от обикновено и вие трябва да се грижите за тяхното физическо състояние по време на преминаването на Нептун през вашия 6-ти дом - дома на здравето и физическите нужди.

Годишен хороскоп за 2017 г. за зодия ОВЕН, ТЕЛЕЦ, БЛИЗНАЦИ, РАКЛЪВ и ДЕВА

More Astro