Следва

Годишен ХОРОСКОП - 2017: СТРЕЛЕЦ

Годишен ХОРОСКОП - 2017: СКОРПИОН

До месец октомври 2017 г. Юпитер се намира във вашия окултен 12-ти дом. Сега осъзнавате как минали постъпки, избори и партньорства се отразяват на вашето настояще...

Astro преди 7 години

Прогнозата за 2017 година зависи от основните планетарни въздействия и от големите космически промени и движения, които влияят на предстоящите събития. Прогнозата се основава на преминаването на ЮпитерСатурн и другите външни трансцедентални планети. Тяхното движение е по-бавно и техните енергии и влиянието им трае по-дълъг период от време.

В хороскопа за 2017 година не се предвиждат някакви значителни промени. В началото на годината планетата Юпитер е в знака на Везни, а в края - в СкорпионСатурн остава под знака на Стрелец до 19 декември 2017 г.Уран е в ОвенНептун в Риби, а Плутон в Козирог.

Информацията от хороскопа за всеки един зодиакален знак може да бъде използвана по различни начини: да повиши личностния и духовен растеж, да ни помогне да подредим целите и приоритетите си, да внесе светлина върху моделите, които всеки от нас трябва да следва и да намерим смисъла и разрешението на предстоящите събития.

Хороскопът за 2017 година отваря врати към нови перспективи, но най-ценният подарък, който получаваме, е самопризнателността и самоодобрението към самите нас. Това са едни от най-важните стъпки да започнем да обичаме себе си, което води до нашия личностен растеж, удовлетворение и задоволство от живота. Когато се фокусираме върху целите, основани върху настоящи и бъдещи събития, ние засилваме собствените си възможности да се възползваме максимално от развоя на събитията.

Ето и подробната астрологична прогноза за 2017-та за зодия Скорпион, а останалите ще публикуваме поотделно за всяка зодия в следващите дни:

СКОРПИОН

До месец октомври 2017 г. Юпитер се намира във вашия окултен 12-ти дом. Сега осъзнавате как минали постъпки, избори и партньорства се отразяват на вашето настояще. Юпитер задейства някои бавни и продължителни душевни споразумения - или ще върне в живота ви стара любов или ще доведе нова.

Астрологичната прогноза за 2017 г. ви подсказва, че е време за вътрешно душевно изучаване, където са разкрити връзките между миналото, съдбата на семейството, кармичните връзки с хората, душевния път и неговата цел.

Хората, които ви познават, са щастливци, тъй като сте непоколебими, смели и лоялни. Откровеността, която притежавате, също ви прави чудесен съдружник, а страстта е второто ви име (живеете много интензивен и динамичен начин на живот). Освен това вие сте и човек с много чувствителна натура, а вашето упорство ви води смело по пътя към постигане на целите и стремежите.

Мантрата за 2017 г. за Скорпионите се крие в отговорността към парите. Сатурн, планетата на упорития труд и дисциплината, ще властва в сектора на парите и притежанията през голяма част от годината. Ще научите ценни уроци през новата година, повечето от които се въртят около внимателното оползотворяване на средствата.

Работа

През октомври 2017 г. Юпитер, планетата на благосъстоянието и късмета, преминава във вашия знак. Може и да се изненадате от това, което се изправя на пътя ви, когато проявите повече смелост и самоувереност.

Може би през тази година ще се наложи да работите по-упорито, отколкото през последните години. Но не и без заслужено възнаграждение! Бъдете колкото се може по-големи професионалисти на работното си място. Свършете всичко, което ви е възложено, а ако сте в състояние, поискайте още задачи. Бъдете мили спрямо по-висшестоящите и спрямо колегите си - това ви дава още повече шансове за успех.

Любов

През 2017 г. Венера, планетата, която управлява партньорствата, се намира в ретрограден цикъл от 4-ти март до 15-ти април и това нейно движение активира вашия 5-ти и 6-ти дом. Това означава, че трябва да преразгледате начина, по който виждате своите партньорства и по-специално своя брак, от перспективата на ежедневните задължения или от потенциалните отговорности, които имате спрямо партньора си.

Нещо, което също е хубаво да се отбележи, е че ретроградното движение на Венера може да върне една стара любов отново в живота ви, дори и да сте обвързани е момента. Най-добре е да не се поддавате на изкушението, а се възползвайте от ретроградното движение на Венера, за да се избавите от всичко, което не се случва както трябва във вашия любовен живот.

Здраве

Юпитер може да направи чудеса за вашето финансово благосъстояние, но нали не искате да въздейства и на размера на талията ви? Бъдете внимателни със сладкишите, полуфабрикатите и готовите храни, както и с похапванията между основните хранения.

Може да се изкушите да потушите нервните изблици с храна в края на годината, въпреки че знаете, че това ще ви достави само временно удоволствие.

Октомври е месецът, в който да направите радикални промени в своите фитнес навици. Правете нещо, което не е типично за вас и се старайте да се различавате от хората, които блъскат във фитнеса. От октомври до декември е най-подходящото време за вас за спортни дейности.

Годишен хороскоп за 2017 г. за зодия ОВЕН, ТЕЛЕЦ, БЛИЗНАЦИ, РАКЛЪВДЕВА и ВЕЗНИ

More Astro