Следва

Годишен ХОРОСКОП - 2017: КОЗИРОГ

Годишен ХОРОСКОП - 2017: СТРЕЛЕЦ

Годината ще мине бързо за Стрелците, но се старайте да сте достатъчно сдържани и улегнали...

Astro преди 7 години

Прогнозата за 2017 година зависи от основните планетарни въздействия и от големите космически промени и движения, които влияят на предстоящите събития. Прогнозата се основава на преминаването на ЮпитерСатурн и другите външни трансцедентални планети. Тяхното движение е по-бавно и техните енергии и влиянието им трае по-дълъг период от време.

В хороскопа за 2017 година не се предвиждат някакви значителни промени. В началото на годината планетата Юпитер е в знака на Везни, а в края - в СкорпионСатурн остава под знака на Стрелец до 19 декември 2017 г.Уран е в ОвенНептун в Риби, а Плутон в Козирог.

Информацията от хороскопа за всеки един зодиакален знак може да бъде използвана по различни начини: да повиши личностния и духовен растеж, да ни помогне да подредим целите и приоритетите си, да внесе светлина върху моделите, които всеки от нас трябва да следва и да намерим смисъла и разрешението на предстоящите събития.

Хороскопът за 2017 година отваря врати към нови перспективи, но най-ценният подарък, който получаваме, е самопризнателността и самоодобрението към самите нас. Това са едни от най-важните стъпки да започнем да обичаме себе си, което води до нашия личностен растеж, удовлетворение и задоволство от живота. Когато се фокусираме върху целите, основани върху настоящи и бъдещи събития, ние засилваме собствените си възможности да се възползваме максимално от развоя на събитията.

Ето и подробната астрологична прогноза за 2017-та за зодия Стрелец, а останалите ще публикуваме поотделно за всяка зодия в следващите дни:

СТРЕЛЕЦ

Годината ще мине бързо за Стрелците, но се старайте да сте достатъчно сдържани и улегнали. Честото стресиране може само да ви навреди. Ако имате нужда от душевно възстановяване, вземете си необходимото време за почивка.

Бъдете мили с приятелите и семейството си и не се напрягайте прекалено много нито физически, нито психически. Определете своите граници, но не си поставяйте ограничения и за това колко хубава година предстои, може да разчитате на силните си страни.

Сатурн продължава своето пътешествие през знака на Стрелец и през тази година, предизвиквайки ви да продължите напред и да създадете нещо посредством своя опит. Сатурн играе важна роля за това, което предстои на Стрелците през 2017 г. Той може да постави ограничения на пътя ви, но това е само, защото ви приканва да научите нещо важно и значимо. Той също така и ви предпазва през тази година, затова понякога колкото и силно да се опитвате да постигнете нещо, то не се получава. Това е заради Сатурн, който играе ролята на вашия ангел-пазител - той знае по-добре от вас, че това, което искате да получите и това, което е добро за вас, са две различни неща.

Работа

Сатурн се намира във вашия знак от 2015 г. и ще остане там до средата на декември 2017 г. През този период се налага да поемете по-сериозни отговорности и може да се почувствате малко по-обременени, стресирани и самотни, дори и по-уморени от обикновено. Чувствате се физически изтощени или дори малко депресирани - заради всичко, което не се е случило така, както трябва - от малките неща, до сериозни и значими. Но това се случва само веднъж на всеки 28-30 години, което може да ви накара да си отдъхнете.

Така че през 2017 г. вие ще работите упорито и ще жънете успех след успех. Годината може би е изпълнена с много отговорности и упорит труд, но ще сте истински впечатлени от резултатите и горди от своите постижения.

Любов

Тъй като Уран все още се намира във вашия дом на любовта, през 2017 г. е вероятно да се влюбите внезапно и неочаквано.

В началото на март и в края на септември, когато Уран е в опозиция с Юпитер, изненадите са малко по-неприятни и дестабилизиращи. Но май и ноември обещават позитивна активност. Това е най-подходящият момент да изразите своите чувства и страстни емоции, за да уравновесите връзката, която преминава от приятелство в любов и обратно.

Здраве

В здравословно отношение ви предстои една трескава година. Съзнанието ви се намира в своя пик, но тялото ви не следва тази тенденция. Да, важно е да тренирате и през тази година, но в никакъв случай не се претоварвайте, за да не си причините някоя травма. За да се поддържате в добра форма, трябва да обръщате повече внимание и на храненето. Но и съзнанието ви също има нужда от грижи - затова, когато почувствате, че стреса в живота ви е повече от нормалното, си вземете заслужена почивка.

Годишен хороскоп за 2017 г. за зодия ОВЕН, ТЕЛЕЦ, БЛИЗНАЦИ, РАКЛЪВДЕВАВЕЗНИ и СКОРПИОН

More Astro