Следва

Годишен ХОРОСКОП - 2017: ВОДОЛЕЙ

Годишен ХОРОСКОП - 2017: КОЗИРОГ

Годината е съдбоносна за Козирозите в професионален план...

Astro преди 7 години

Прогнозата за 2017 година зависи от основните планетарни въздействия и от големите космически промени и движения, които влияят на предстоящите събития. Прогнозата се основава на преминаването на ЮпитерСатурн и другите външни трансцедентални планети. Тяхното движение е по-бавно и техните енергии и влиянието им трае по-дълъг период от време.

В хороскопа за 2017 година не се предвиждат някакви значителни промени. В началото на годината планетата Юпитер е в знака на Везни, а в края - в СкорпионСатурн остава под знака на Стрелец до 19 декември 2017 г.Уран е в ОвенНептун в Риби, а Плутон в Козирог.

Информацията от хороскопа за всеки един зодиакален знак може да бъде използвана по различни начини: да повиши личностния и духовен растеж, да ни помогне да подредим целите и приоритетите си, да внесе светлина върху моделите, които всеки от нас трябва да следва и да намерим смисъла и разрешението на предстоящите събития.

Хороскопът за 2017 година отваря врати към нови перспективи, но най-ценният подарък, който получаваме, е самопризнателността и самоодобрението към самите нас. Това са едни от най-важните стъпки да започнем да обичаме себе си, което води до нашия личностен растеж, удовлетворение и задоволство от живота. Когато се фокусираме върху целите, основани върху настоящи и бъдещи събития, ние засилваме собствените си възможности да се възползваме максимално от развоя на събитията.

Ето и подробната астрологична прогноза за 2017-та за зодия Козирог, а останалите ще публикуваме поотделно за всяка зодия в следващите дни:

КОЗИРОГ

Годината е съдбоносна за Козирозите в професионален план. Концентрирайте усилията си в тази сфера, което би ви донесло значителни ползи. Но разпределете усилията си равномерно, защото Сатурн, управителят на вашия знак, все още е във вашия 12-ти дом (до 20 декември 2017 г.). От тази своя позиция планетата-управител ви съветва да обмислите внимателно нещата, които сте постигнали до този момент, но това може да генерира страхове, несигурност или да ви накара да осъзнаете кое ви тегли назад.

Много от представителите на знака може да осъзнаят, че се самонараняват по един или друг начин, но хармоничният аспект на Сатурн през май, август, септември и ноември 2017 г. предрича добър тонус и преодоляване на препядствията - както физически, така и емоционални.

Плутон продължава да се намира в знака на Козирог и през 2017 г., с което се генерира по-интензивно възприятие на това, което се случва около вас, но и нуждата да реорганизирате себе си или да преоцените възгледите си за приятелството.

Работа

Юпитер преминава през вашия дом на кариера, социален статус, публично възприятие и репутация до 10-ти декември 2017 г. В началото на март, края на септември и началото на ноември, Юпитер е замесен в напрегнат аспект с Уран. А в края на март, началото на април и през целия месец август, той формира напрегнати аспекти и с Плутон.

Тези аспекти са благоприятни за кариерни промени за представителите на знака, които имат дългогодишен професионален стаж и желаят да се ангажират с дейности, които ги представляват, които рефлектират въху високите им идеали, ценности и философия за живота.

Тези от вас, които са в началото на своето кариерно развитие, може да се окажат изправени пред сложни избори, свързани с посоката, която трябва да поемат - избори, които вероятно са против желанията на членове от семейството, например.

Любов

Ако се намирате във връзка, тя ще продължи да е все така стабилна и през Новата година. Приемете своите грешки, както и тези на партньора си. Приемете също, че е възможно да имате по-малко енергия от тях и правете необходимите компромиси, за да вървят гладко нещата помежду ви.

Любовта, сексуалните отношения и всичко, свързано с тях, не са приоритет за Козирозите през 2017 г., но не се отричайте изцяло от тях, в моментите, когато може да са от полза за връзката ви.

Ако обаче не сте обвързани, може да поработите над това да намерите своята половинка. Поработете обаче малко и върху себе си. Въпреки че не сте от хората, които лесно изразяват своите чувства, няма да е зле да станете по-емоционални и верни на тях, ако искате да намерите своята сродна душа.

Здраве

Общото ви здравословно състояние през Новата година няма да има много големи пикове и спадове, но съществуват достатъчно малки, които напомнят за себе си, от време на време. Освен това нивата на енергия са доста колебливи през тази година.

Ще има моменти, когато ще кипите от енергия, а в други ще се чувствате като изцедени. Затова тренирайте в моментите, когато имате повече енергия, в противен случай рискувате да наддадете излишно тегло. Също така се уверете, че се храните правилно, за да поддържате тялото си в добро общо състояние.

Годишен хороскоп за 2017 г. за зодия ОВЕН, ТЕЛЕЦ, БЛИЗНАЦИ, РАКЛЪВДЕВАВЕЗНИСКОРПИОН и СТРЕЛЕЦ

More Astro