Следва

Годишен ХОРОСКОП - 2017: РИБИ

Годишен ХОРОСКОП - 2017: ВОДОЛЕЙ

За Водолеите годината започва с вълнение и стрес, но и с възможности за пътуване, продължаване на обучението и придобиване на нови знания...

Astro преди 7 години

Прогнозата за 2017 година зависи от основните планетарни въздействия и от големите космически промени и движения, които влияят на предстоящите събития. Прогнозата се основава на преминаването на ЮпитерСатурн и другите външни трансцедентални планети. Тяхното движение е по-бавно и техните енергии и влиянието им трае по-дълъг период от време.

В хороскопа за 2017 година не се предвиждат някакви значителни промени. В началото на годината планетата Юпитер е в знака на Везни, а в края - в СкорпионСатурн остава под знака на Стрелец до 19 декември 2017 г.Уран е в ОвенНептун в Риби, а Плутон в Козирог.

Информацията от хороскопа за всеки един зодиакален знак може да бъде използвана по различни начини: да повиши личностния и духовен растеж, да ни помогне да подредим целите и приоритетите си, да внесе светлина върху моделите, които всеки от нас трябва да следва и да намерим смисъла и разрешението на предстоящите събития.

Хороскопът за 2017 година отваря врати към нови перспективи, но най-ценният подарък, който получаваме, е самопризнателността и самоодобрението към самите нас. Това са едни от най-важните стъпки да започнем да обичаме себе си, което води до нашия личностен растеж, удовлетворение и задоволство от живота. Когато се фокусираме върху целите, основани върху настоящи и бъдещи събития, ние засилваме собствените си възможности да се възползваме максимално от развоя на събитията.

Ето и подробната астрологична прогноза за 2017-та за зодия Водолей:

ВОДОЛЕЙ

За Водолеите годината започва с вълнение и стрес, но и с възможности за пътуване, продължаване на обучението и придобиване на нови знания. Оста на познанието се стимулира от опозицията Юпитер-Уран, която напомня за себе си най-силно в началото на март и в края на септември 2017 г. Уран е управителят на този въздушен знак и неговото присъствие в дома на общуването и комуникацията от 2011 г. до 2018 г. би могло да доведе до промяна в мисленето, до ново възприятие на света, до по-широки перспективи и до подновяване на цялостното възприятие за света и живота като цяло.

Друго нещо, над което трябва да се замислите през 2017 г., е че трябва да се научите да сте по-възприемчиви относно мнението на хората, а не упорито и на инат да правите нещата по своя начин.

Присъствието на Юпитер във вашия 9-ти дом сигнализира за предстоящи възможности за интелектуано развитие - това е подходящ период за продължаващо обучение, за завършване или публикуване на магистърска или докторска дисертация или някакъв друг вид писмен труд, над който работите и планирате да бъде публикуван.

Работа

От 10-ти октомври Юпитер - планетата на късмета и благосъстоянието, се намира в сектора на вашата кариера. Това ще продължи през следващите 12 месеца, така че не се учудвайте, когато по-висшестоящи личности започнат да забелязват вашия резултатен и достоен труд.

Така че годината ще е добра от кариерна гледна точка. Ако сте мислили за промяна, сега е подходящ период да я направите. Практикувайте всички свои познания и опит за подобряване на своя бизнес, репутация и кариера. Налага се да проявите сериозно отношение на работното място, но в същото време не се стеснявайте да споделите някои от своите креативни идеи.

Любов

В момента преминавате през период на пречистване на съзнанието от страхове и репресирани емоционални привързаности, тъй като Плутон се намира във вашия 12-ти дом от 2008 г. до 2024 г. Всичко това води до възвръщане на личната сила и мощ и етап на лична трансформация след края на този период.

Но понеже Плутон е управител на вашия 10-ти дом, той може да засегне семейния ви живот - въпроси, които от години игнорирате или криете от своя партньор, може да излезнат на повърхността. С отминаването на времето те подкопават основата на вашите взаимоотношения.

Здраве

Обикновено сте изпълнени с енергия, но това не важи изцяло за 2017 г. Може би ви се иска да тренирате, само за да се поддържате във форма, но не се претоварвайте прекалено, за да не си докарате някоя физическа травма. Годината е по-подходяща за релаксация, отколкото за стресиращи упражнения.

Хранете се по-здравословно, като наблегнете на по-растителна храна. Консумирането на вредна храна ще ви направи по-нещастни и не е изключено да качите излишни килограми.

Годишен хороскоп за 2017 г. за зодия ОВЕН, ТЕЛЕЦ, БЛИЗНАЦИ, РАКЛЪВДЕВАВЕЗНИСКОРПИОНСТРЕЛЕЦ и КОЗИРОГ

More Astro