Следва

33 оборота с готиното Renault CLIO - 33 любими точки в града. # 32 SKLADA

Обичайте се! Идва една наистина НОВА ГОДИНА!

Най-после заваля сняг! Пухкав, мек и бял! Точно онзи, който става за идеалните топки, с които обичаме да се целим и караме бузите ни да стават още по-червени...

All About Life преди 7 години

Най-после заваля сняг! Пухкав, мек и бял! Точно онзи, който става за идеалните топки, с които обичаме да се целим и караме бузите ни да стават още по-червени.

Е, не заваля преди Коледа, както ни се искаше, но и днес, два дни, преди да изпратим старата и да посрещнем Новата година, моментът е чудесен! И както се вижда накъдето и да се огледаме, абсолютно всички – и домашни любимци, и малки, и големи и още по-големи момичета и момчета, искрено му се радваме и наслаждаваме!

И за да оставим вече отиващата си 2016-а година да си почива с достойнство и да отдадем нужното внимание на все още младата и незряла 2017-а, освен със задължителните в сублимния момент фойерверки, бенгалски огньове, зари и шампанско, ние, от ViewSofia, с много обич и топлина в сърцата си, ви я поднасяме и със специално отправените към всички вас пожелания на някои от нашите-ваши приятели.
Още веднъж - да ни е честита, прекрасна, щастлива, любовна, късметлийска и неповторима новата 2017-а година! Обичайте се! Обичаме ви и ние!

Магнетичната, фина и загадъчна, макар и невинаги в цвят лилав, Ирина Флорин:


„Нека изпратим годината с благодарност за хубавите неща , които ни се случиха! Да мислим и да правим само добро! Да отворим сърцата си за истински приятелства! Пожелавам здраве и много късмет! Обичайте българските артисти и певци те ще ви отвърнат със същото!!!”
А ТУК можете да надникнете в душата и дома на Ирина

Свободолюбивия, неуморен, креативен и предизвикателен глас на радио FM+ DJ Мартен:


„Пожелавам на Вас и вашите читатели от любов, здраве и късмет да не се отърват. Пожелавам Ви да бъдете любопитни, да търсите, да намирате и да споделяте доброто. Слушайте красива музика, защото така декорираме времето си!”
Споделете динамичното му ежедневието ТУК!

Нежното цвете на българското книгоиздателство Жаклин Вагенщайн:


„Скъпи читатели, пожелавам ви да прелистите страниците на 2017 с удоволствие от всяка прочетена дума и като затворите и последната страница сърцата ви да преливат от щастие и любов. Пожелавам ви всеки ден от Новата година да е изпълнен със смисъл и вдъхновението да ви води постоянно към нови хоризонти. Четете правилно знаците на съдбата, на нас оставете да ви радваме с хубави книги за четене!”
Тя организира и единствения по рода си кинофестивал в света Cinelibri, за чиито перипетии в организацията му можете да си припомните ТУК!

Невероятните и влюбени в изкуството, живота и половинката си иконописци сем. Димчовски:


„Бъди Коледа! Бъди най–ценния дар за някой Близък, за някой Далечен. Бъди Бъдник! И тогава ще бъдеш най–безценния подарък за Рожденика. И ще засияеш като Рождественската звезда в небето на вечността. Бъди Дар. Бъди Бъдник.”
Гостувахме в дома им в разгара на пролетта в китното селце Гостилица. Те разтвориха ръцете и сърцата си пред нас. Вижте: ТУК!

Отпийте чаша горещо мляко с какао и хапнете изкусителен шоколадов бонбон в компанията на хип-хопъра с уникален глас Бобо:


"Пожелавам да ви обичат и ценят така, както заслужавате! Защото хората до нас са най-голямото богатство!"
И ако сте фен, припомнете си интервюто с него: ТУК!

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 5 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 4 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 4 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.