33 оборота с готиното Renault CLIO - 33 любими точки в града. # 32 SKLADA

Тя е голяма, шумна, предлага ни всичко, но понякога е неудобна и труднодостъпна...

Тя е голяма, шумна, предлага ни всичко, но понякога е неудобна и труднодостъпна.
Той е неустоим, чаровен, удобен, изключително приятен за каране, кокетен, тих.

Тя е София. Градът, който обитаваме, обичаме и твърдим, че познаваме. 
Представяме ти я в 33 важни точки в 33 пълни с удоволствие материала в една поредица, разказваща за градските пътешествия на една модна редакция до любимите места в града. 

Той е прекрасният малък и пъргав градски автомобил, елегантен, индивидуален и пленителен, верен другар в разходката ни до най-софийските места в пътешествие, изпълнено с радост от живота, емоция и френско очарование. Пленяващ със своя чувствен червен цвят, той омагьосва и печели от пръв поглед. Защо, как, къде и с кого - в следващите 33 приказни и много софийски разказа.


На първата ни среща Той ни отведе до приказната Фабрика Дъга, после заедно стигнахме до Park Bar, насладихме се на чаша кубински ром в Casa de Cuba, хапнахме ливански специалитети в Библос, играхме табла сред кулинарни изкушения в Tabla, пихме неповторимо кафе в Kafe Mania, бяхме на космическо пътешествие в Космос, радвахме се на истинско суши в The Sushi Bar, отскочихме на шопинг в STEFANEL, опитахме страхотен лимонов чийз кейк в Salted Cafe Sofia, открихме любимото си уиски в бар Caldo, релаксирахме в Mettasense Yoga&Relax, поглезихме се в Darphin For the Love of Beauty, бяхме на лов за подарък в VipShop, бяхме на кулинарна вакханалия в турски ресторант Тюркоаз, плакнахме очи с чантите на PLIK, хапнахме италианска гурме пица в La Bottega al Vicolo, пирувахме в сръбски ресторант Котилото, любувахме се изкусно приготвено суши в градината на Happy Sushi, пазарувахме в Dekora.Fashion, гостувахме на просторния ресторант Петрус, пихме жестоки коктейли в бар French 75, посетихме Американския център за Хиропрактика, работихме за самочувствието си в салон Phiba, бяхме на арт разходка в Червената точка, говорихме си за суши в ресторант Haiku Sushi, изкефихме се на Sterling Club 2, изкарахме страхотно в бар KICK's, а днес сме в: 


SKLADA 

Мястото...  на ул. „Георги Бенковски" 11 е пространство, което трудно може да влезе в рамки. Създадено и към днешна дата използвано като индустриално хале, то е пример как едно пространство може да носи духа на своето време със съвременните изразни средства на дизайна.

Съществува тук от... 2008 г., като екипът се занимава с обзавеждане още от 1993 г.

Създава го... една дама, която ни зарази със своята харизма и ни показа, че да промотираш дизайн, да го въведеш в България като някакъв начин на мислене, работа, действия е съвременният начин да комуникираш идеи, послания по наистина различен творчески, но и много ефективен начин.

Екипът... включва няколко човека, част от SKLADA и широка мрежа от външни сътрудници, всички обединени от идеята, че съхраняват това, което историята ни е дала, като същевременно с това дават новото, което не е непременно в конфликт с времето, като едно логично следствие на случващото се преди него.

Хората, които често го посещават... са най-различни, като започнем от много млади, които искат да станат част от изложбите тук до клиентите, които са модерни, успели хора, живели или живеещи в чужбина, пътуващи, с динамичен начин на живот.

Атмосферата, която пленява... е усещането, което се създава, а именно на нещо голямо, светло, в облаците. SKLADA се радва и на безкрайното небе и омагьосващи залези, тъй като се намира на последния четвърти етаж.

Какво да не пропуснем да опитаме... да посетим изложбите на съвременно изкуство, които се организират тук постоянно.

И още 3 причини да го обичаме... симпатичния асансьор, който води до сърцето на SKLADA, креативния начин, по който е отделена офисната част в пространството и професионализма, който получаваме, когато се нуждаем от интериорни консултации, които да разширят обсега и да ни помогнат да решим кое е НАШЕТО дизайнерско решение.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.