33 оборота с готиното Renault CLIO - 33 любими точки в града. # 32 SKLADA

11-01-2017 Текст: View Sofia/Марта Цанчева Фотография: View Sofia/Зорница Митин
Добави коментар

Тя е голяма, шумна, предлага ни всичко, но понякога е неудобна и труднодостъпна.
Той е неустоим, чаровен, удобен, изключително приятен за каране, кокетен, тих.

Тя е София. Градът, който обитаваме, обичаме и твърдим, че познаваме. 
Представяме ти я в 33 важни точки в 33 пълни с удоволствие материала в една поредица, разказваща за градските пътешествия на една модна редакция до любимите места в града. 

Той е прекрасният малък и пъргав градски автомобил, елегантен, индивидуален и пленителен, верен другар в разходката ни до най-софийските места в пътешествие, изпълнено с радост от живота, емоция и френско очарование. Пленяващ със своя чувствен червен цвят, той омагьосва и печели от пръв поглед. Защо, как, къде и с кого - в следващите 33 приказни и много софийски разказа.


На първата ни среща Той ни отведе до приказната Фабрика Дъга, после заедно стигнахме до Park Bar, насладихме се на чаша кубински ром в Casa de Cuba, хапнахме ливански специалитети в Библос, играхме табла сред кулинарни изкушения в Tabla, пихме неповторимо кафе в Kafe Mania, бяхме на космическо пътешествие в Космос, радвахме се на истинско суши в The Sushi Bar, отскочихме на шопинг в STEFANEL, опитахме страхотен лимонов чийз кейк в Salted Cafe Sofia, открихме любимото си уиски в бар Caldo, релаксирахме в Mettasense Yoga&Relax, поглезихме се в Darphin For the Love of Beauty, бяхме на лов за подарък в VipShop, бяхме на кулинарна вакханалия в турски ресторант Тюркоаз, плакнахме очи с чантите на PLIK, хапнахме италианска гурме пица в La Bottega al Vicolo, пирувахме в сръбски ресторант Котилото, любувахме се изкусно приготвено суши в градината на Happy Sushi, пазарувахме в Dekora.Fashion, гостувахме на просторния ресторант Петрус, пихме жестоки коктейли в бар French 75, посетихме Американския център за Хиропрактика, работихме за самочувствието си в салон Phiba, бяхме на арт разходка в Червената точка, говорихме си за суши в ресторант Haiku Sushi, изкефихме се на Sterling Club 2, изкарахме страхотно в бар KICK's, а днес сме в: 


SKLADA 

Мястото...  на ул. „Георги Бенковски" 11 е пространство, което трудно може да влезе в рамки. Създадено и към днешна дата използвано като индустриално хале, то е пример как едно пространство може да носи духа на своето време със съвременните изразни средства на дизайна.

Съществува тук от... 2008 г., като екипът се занимава с обзавеждане още от 1993 г.

Създава го... една дама, която ни зарази със своята харизма и ни показа, че да промотираш дизайн, да го въведеш в България като някакъв начин на мислене, работа, действия е съвременният начин да комуникираш идеи, послания по наистина различен творчески, но и много ефективен начин.

Екипът... включва няколко човека, част от SKLADA и широка мрежа от външни сътрудници, всички обединени от идеята, че съхраняват това, което историята ни е дала, като същевременно с това дават новото, което не е непременно в конфликт с времето, като едно логично следствие на случващото се преди него.

Хората, които често го посещават... са най-различни, като започнем от много млади, които искат да станат част от изложбите тук до клиентите, които са модерни, успели хора, живели или живеещи в чужбина, пътуващи, с динамичен начин на живот.

Атмосферата, която пленява... е усещането, което се създава, а именно на нещо голямо, светло, в облаците. SKLADA се радва и на безкрайното небе и омагьосващи залези, тъй като се намира на последния четвърти етаж.

Какво да не пропуснем да опитаме... да посетим изложбите на съвременно изкуство, които се организират тук постоянно.

И още 3 причини да го обичаме... симпатичния асансьор, който води до сърцето на SKLADA, креативния начин, по който е отделена офисната част в пространството и професионализма, който получаваме, когато се нуждаем от интериорни консултации, които да разширят обсега и да ни помогнат да решим кое е НАШЕТО дизайнерско решение.

Коментари 0

Добави коментар

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си.
Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

    Регистрация / Забравена парола

Питай ме, Питай ме

Време е! Направи си дълбокопочистващ пилинг

Време е! Направи си дълбокопочистващ пилинг

12-01-2017

Въпрос:

Кога и с какво е най-добре да направим дълбокопочистващ пилинг на лицето си?

Отговор:

Студеното време е идеално за предприемането на драстични мерки по обновяване кожата на лицето. Разбира се, тук визираме конкретно всяка намеса от типа на пилинга... Прочети... 

Item of the day

Baby Llama need no drama...

Виж още
Baby Llama need no drama

Жълт бутон

Куба Гудинг Джуниър се развежда след 22-годишен брак

Куба Гудинг Джуниър се развежда след 22-годишен брак

Виж още

Win it

This is Her - твоят аромат! 

Виж още
This is Her! - твоят аромат!